Mi a véleményetek róla?
Üdv, a 7 hónapos Amerikai Staffordshire terrier kutyámat szeretném bemutatni, már párszor említést tettem róla itt a fórumon de még nem igazán mutattam meg. Arra lennék kíváncsi hogy korához képest miért nem kezd el robosztus lenne a feje, és szerintem egy kicsi is korához képest, vélemények?
FAJtiszta(minden kutya az,a keverék is),de nem valószínű,hogy FAJTAtiszta.
Szaporítótól 10 ezerért vett kutyánál annak is örülj,ha egészséges marad.Azt sem hiszem el,hogy törzskönyvezettek a szülők,akkor kiváltotta volna az 5500 forintos törzskönyvet a szaporító,és drágábban adta volna.
Mivel eteted,mennyit mozog?
Már úgy érted,pulykának való táp,vagy pulykahúsos ízesítésű kutyatáp?
Mindenképp célszerű lenne a fejlődési időszak alatt normálisabb kutyatápot adni neki,fontosabb,mint a protein adagolása.Középkategóriás Josera,Sportmix is megfelel,abban benne van minden olyasmi(természetesen a junior változatban),ami ilyen korú kutyának kell.A selejt kaja+a még teljesen felesleges protein árából pont kijönne.Webáruházak az egész országban házhoz viszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!