Mi a véleményetek róla?
Üdv, a 7 hónapos Amerikai Staffordshire terrier kutyámat szeretném bemutatni, már párszor említést tettem róla itt a fórumon de még nem igazán mutattam meg. Arra lennék kíváncsi hogy korához képest miért nem kezd el robosztus lenne a feje, és szerintem egy kicsi is korához képest, vélemények?
Amúgy nem törvényszerű, hogy robosztus legyen a feje. Az enyémnek sem az a hűde széles...ez teljes mértékben genetika, hogy milyen adottságokat örökölt.
Mivel nem ismered az anyját, bármi lehet...lehet nem is staffi volt.
De én TK-s fajtatisztában is ismerek olyat, aminek egyáltalán nem széles a feje. Főleg a szukáknak. Mondom az enyém is TK-s kan, jó, szép nagy feje van, de nem éppen széles.
Hát már pedig tök egyértelmű, hogy keverék.
Ez a kutya NEM! Am. staffordshire terrier! Kicsit sem jártál utánna a fajta jellemzőknek?
Majd ha visszább veszel a szarkazmusból!
Ne engem okolj az igazságért, én csak leírom.
Nem én találtam ki pl. hogy bármilyen jegy az orrban kiráró ok a fajta standardban. Teljesen fekete a kizárólagosan elfogadott. A testalkata, arányai, feje, füle sincs rendben.
És ennek semmi köze az okosságomhoz, az intelligenciámhoz, vagy az életkoromhoz.
Nem véletlenül nem láttad az anyát...
Írd be a google-ba hogy staffordshire. Na hasonlít? Nem igazán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!