Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más kutya is szokta ezt...

Más kutya is szokta ezt csinálni, amikor melege van?

Figyelt kérdés
Németjuhász kutyusom van, aki amikor melege van, iszik az ivoedényéböl(egy vödörböl), majd amikor befejezte, belerakja mindkét mellsö lábát a vödörbe, és felveri a vizet a lábaival. :)) egyszer már annyira verte fel a vizet, hogy majdnem eldölt a vödörrel együtt. :D A ti kutyátok is szokott ilyet csinálni, ha melege van?
2011. júl. 14. 22:43
1 2
 11/13 anonim válasza:
76%
Nekem Goldim van és dettó ezt csinálja... Nem tudom róla leszoktatni:D Ha kádat rakok ki, akkor is csinálja.. Egyébként ha vizet lát, rögtön beleveti magát. :)
2011. júl. 15. 00:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is német juhászom van de nekem teljesen mást csinál befekszik a vödör elé oldalasan és a melső lábával addig addig bas***gatja a vödröt még a 6liter vízet ki nem borítja és az összes rámegy nagyonélvezi .
2011. júl. 15. 07:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is Goldenem van, és ő is ezt csinálja :))
2011. júl. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!