Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két Yorkim van. Az egyik két...

Két Yorkim van. Az egyik két éves, a másik három hónapos múlt. Melyik megoldás a humánusabb velük szemben?

Figyelt kérdés
Van egy hét hónapos kisfiam,aki minden időmet leköti.Valahogy eltávolodtam a kutyáimtól,már csak az alapszükségleteit elégítem ki,ami szerintem az idősebbnek "nehezére esik".A kicsi állandóan bepisil,bekakil,mindent elhord(a gyerek játékait,papucsokat,bármit),már kezd az agyamra menni.Tudom,hogy kölyök és normál esetben nem akasztani ki ennyire,de egyszerüen idegesít!Főleg a nagyot sajnálom,mert Ő már nagyon hozzám szokott.Melyik lenne a legjobb megoldás:ha maradnánk így,vagy ha odaadnám őket valakinek,aki tud velük foglalkozni?
2009. ápr. 1. 10:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nekem is két yorkim van,legszívesebben bevállanám a tieidet is,csak sajnos 4kutya már nagyon sok lenne.én megőrülnék ha oda kéne őket adnom.ha ugy döntesz,tényleg irass szerződést,hogy nem fogják elletni.aki normálisan csinálja annak ez nem haszon.nálunk most volt két kicsi,96ezret költöttünk rájuk az első 8hétben.(ebben az extra meleg,tápszer,fedeztetési dij,kaja,benzinköltég,és egy oltás és minden más benne van)csak ezt azoknak írtam akik erre adnák a fejüket.csomó sokeszű ismerősünk mondja:há mé nem pároztatod mindkettőt?jo pínz!én meg erre ugy bepöccenek,odaadom a kiadásokról a listát,utána megkérdezem,igaz mennyire megéri?hm...bocsi hogy ilyen hosszú lett!
2009. ápr. 1. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az lenne a lehető legjobb megoldás, ha lelkiismeretes, szerető gazdit keresnél neki. Természetesen ivartalanítási kötelezettséggel, komoly szerződéssel. Ez azért lenne a legjobb, mert a te válladról is egy "teher" esne le, a jelenlegi helyzet szerint. A kutyus pedig szocializálva, foglalkoztatva lenne. Egy neveletlen kutya több bajt okoz, mint örömöt,a nevelést pedig idő híján nem lehet megoldani.

Ha gondolod, írj egy e-mailt és segítek amiben tudok. (Tanácsok+esetleg elhelyezés)

2009. ápr. 1. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: szerintem az idősebbnek veled kéne maradnia:) Ő már kevesebb gond, meg gondolom nyugodtabb is, mint a 3 hónapos
2009. ápr. 1. 19:01
 14/15 A kérdező kommentje:
Elletni nem tudnák,mert mindekettő fiú kutyus!Csak a nagyot nem tartanám meg,mert direkt azért hoztam mellé a másikat,mert unatkozott.Nem szeretném,ha megint egyedül lenne!Már nem vagyok benne olyan biztos,hogy jó megoldás lenne őket "lepasszolni".Valamit ki kellene találnom,hogy legyen rájuk időm.Nehéz ügy!
2009. ápr. 1. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Nincs olyan a családban aki tudna napi 1-2 órát a kutyákkal foglalkozni, vagy esetleg ugyanennyit a gyerekedre vigyázni, hogy nevelhesd a kutyusokat?
2009. ápr. 1. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!