Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A tegnapi Barátok Köztben az...

A tegnapi Barátok Köztben az a kutya, akit Bandi sétáltatott milyen fajta?

Figyelt kérdés

és kint lehet tartani,vagy szobakutya?

képet nem találtam róla:/

2011. júl. 13. 22:16
1 2
 11/12 Emy1991 ***** válasza:
Unokatesóméknak is volt francia. Kint lakott, igaz a kazánházban aludt, oda be tudott húzódni. De szerintem is kintre is való
2011. júl. 14. 14:06
 12/12 kattata ***** válasza:

Francia bulldog (anyám szerint, mert ő látta). Elvan kint is, de ilyenkor, kánikulában semmi keresnivalója a kertben. Az enyémet tegnapelőtt este hatkor kiengedtem, nyolckor tipikus hőgutás tünetekkel rohantam be vele, irány a fürdőkád, melegvízről indított hűtőfürdő, egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy túléli, de túlélte. Azóta szigorúan csak a naplemente után mehet ki, egyébként itt hortyog a lábamnál a párnácskáján. Egy bulldogot már elveszítettem így, a rövid orrú kutyákra igenis hatalmas veszélyt jelent a hőség.

Ami miatt még nem nagyon kerti kutya: nagyon-nagyon hirtelen ellopják ám a kertből.

2011. júl. 14. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!