Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek a beagle-ről?

Mi a véleményetek a beagle-ről?

Figyelt kérdés

Csak beagle tulajdonosok válaszát várom vagy akinek volt már beagle.

Olyat ne hogy azt hallotam hogy... meg hogy szerintem aranyos kíméld a bill.-t miattam ne koptasd csak ha volt már beagle kutyusod.

2011. júl. 13. 22:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ez egy kopó és nem egy öleb...lehet tartani panelban de ismerni kell az igényeit. Nagyon okos kutyák de rémesen makacsok és alapvetően mindig is nagy falkákban tartották őket így igazi engedelmességi munkára soha nem használták. A kutyasuliban nálunk több is van...elkeserítően neveletlenek, dominánsak, senkire se hallgatnak ezért is hiszik azt róluk, hogy buták. Tapasztalatlan gazda kezében semmiképpen se valók, szétszedik a lakást, elszöknek stb ha nincsenek megfelelően lefárasztva.
2011. júl. 13. 22:35
 22/28 A kérdező kommentje:

értem köszi a választ

ha beagle mellet döntök természetesen utána nézek hogy hogyan tartsam mire kell odafigyelni ez még csak terv de köszi a válaszodat

2011. júl. 13. 22:38
 23/28 anonim válasza:
Okés, írtad, hogy nem érdekel a fáradtság vélemények, de azért én tényleg hozzátenném, hogy nagyon következetesnek kell lenned egy beagle-el, a miénket én neveltem, Ceasar Miller tanácsai alapján, nem is volt baj vele. A szomszédunk is abban az időben szerzett be egy beagle-t, és hát ő is társnak akarta, mindent megadott neki, nagyon szerette, és sokszor is visszaélt vele. És egy tanács (ez minden kutyánál fontos): Ha alomból választassz, akkor láthatsz kétféle kutyacsoportot, a megadó és az örök felfedező. PL a közös tálhoz mindig a felfedezőbbek megy oda először, a megadók mennek utoljára. Döntsd el, hogy milyen fajta kutyust szeretnél, az előbbi kevésbé olyan energikus, könnyebb nevelni, kisebb az esélye, hogy agresszivitást mutatnak. Az utóbbi könnyebben beilleszkedik, kevésbé ragaszkodóak, de aktívabb élethez kiváló, könnyű motiválni.(:
2011. júl. 13. 22:52
 24/28 A kérdező kommentje:

köszi a jó tanácsot

Cézár Milánt én is nézem néha és tényleg jó

amugy szerintem menhelyi kutya lesz (nem fontos h beagle legyen elég ha beagle keverék ami ugy néz ki mint a beagle)

de a tanácsodat mindenesetre elraktároztam az agyamba:D

2011. júl. 13. 22:55
 25/28 A kérdező kommentje:
a társat nem ugy értettem hogy kaviárral etetném meg el lenne kényesztetve hanem arra céloztam vele hogy nem házőrzőnek kellene
2011. júl. 13. 22:56
 26/28 anonim válasza:
örülök h tudtam segíteni, én is egy könyvben olvastam, ha érdekel itt a címe: Tao a kutyatartásban (: A nőnek golden retriever-jei és border collie-ai vannak, de több kutyával dolgozik, és olían dolgokat ír le, ami minden kutyára vonatkozik (: Krista Cantrell írta, és egy kölyök golden van a borítóján (:
2011. júl. 13. 22:58
 27/28 anonim válasza:
én sem úgy értettem, hanem sok gazda észre sem veszi és olyan dolgokat erősít meg a kutyusban, amiket nem kéne. Ha láttad a Ceasar Miller sorozatokat, akkor láttad, hogy nem veszik észre a gazdák sem. Még Victoria Stilwellnek van egy jó kutyás sorozata, de ő inkább az engedelmességre megy rá.:D
2011. júl. 13. 23:00
 28/28 A kérdező kommentje:
köszi a könyv címet
2011. júl. 13. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!