Mi a véleményetek a beagle-ről?
Csak beagle tulajdonosok válaszát várom vagy akinek volt már beagle.
Olyat ne hogy azt hallotam hogy... meg hogy szerintem aranyos kíméld a bill.-t miattam ne koptasd csak ha volt már beagle kutyusod.
Hú ezt nem hagyhattam ki.
Nem volt és nem is lesz ilyen kutyám.De mivel 12x felhívtad a figyelmemet, hogy ne írjak, hát írtam:)))))))))
nekem nem kellene hogy elűzze a betörőt meg ilyenekt meg nem védelemre kellene hanem egy barátnak és nagyon aranyosnak tartom őket
engem nem zavar ha ír olyan akinek nem volt csak felesleges a fáradtság érte mert annak a véleménye nem számít de köszi hogy megszentelsz az időddel:)
kicsit módosítom a kérdést megfelel a beagle kiskutya társnak panelba sok szabadidővel rendelkező személynek ?
utolsó ha a szomszédnak volt több akkor miért te válaszolsz? mikor megmondtam hogy ne! hívd át és írjon ő:D
bocsi komolyan ne vedd:D ha volt neki több akkor gondolom hogy szerette őket mert nem lett volna neki több
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!