Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a kutyaruhákról?...

Mit gondoltok a kutyaruhákról? (napszemüveg, pólók, kabátok, cipők stb. )

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 14:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
És az agár hogy boldogult vadászkutyaként ruhácska nélkül télen?
2011. júl. 13. 15:30
 22/32 anonim ***** válasza:

ma 15:30

Átgondoltad ezt a kérdést? Afirkában lakott!!!

2011. júl. 13. 15:44
 23/32 anonim ***** válasza:
Nos, a magyar agár már a honfoglalóknál is létezett. És tudtommal is sosem volt egyiptomi időjárás (bár manapság...)
2011. júl. 13. 16:12
 24/32 anonim ***** válasza:
de nekem salukim van...azért írtam....ő nagyon nem bírja a hideget 10 fok alatt már ki se szeret menni.. Mondjuk azért a magyar agaraknak se tesz jót ha télen kinn vannak.
2011. júl. 13. 16:14
 25/32 lee12 válasza:

szörtelen kutyákon megértem a kabátot de mi a jó büdös életnek kell a kutyára sapkát adni???? a kutya nem kisbaba akit öltöztetni kell és nem játék........teljesen fölösleges de a sok hülye megveszi és emiatt egész jó biznisz

és a kendő????? annak is milyen haszna van? nem kell azt a szerencsétlent öltöztetni mert nem a játékbabád..a fényvisszaverős az okéé meg a szőrtelenre kabát..

egy nyugdíjas nagyapa aki tanyán él és kb élete során 10 kutyája volt nem törődött annyit a kutyával hogy minden kis szirszarél elvitte volna orvoshoz

hát ha egy ilyen apóka meglát egy sapkás kutyát egyből leáll a szíve

2011. júl. 13. 16:17
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyáim például azért hordanak kendőt, mert egyrészt félelmetes kinézetűek és megfigyeltem, hogy a kendőtől mosolyognak rájuk az emberek ahelyett, hogy paráznának, másrészt ekkora melegben ha menni kell valahovamarha praktikus. Bevizezem a kendőt, és tök jól hűsíti a hátukat.
2011. júl. 13. 17:18
 27/32 anonim válasza:
Marhaság. Télen max. egy kabátka a hátára(!!!!) de nekünk az sem olyan amibe a végtagját is bele kell rakni. Viszont az újabb divat, hogy póló, szoknya, öltöny, strandruha stb. az már állatkínzás szerintem. Aki ilyet talál ki egy kutyusnak azt meg kéne büntetni.
2011. júl. 13. 18:50
 28/32 anonim ***** válasza:
szerintem nincs sok értelme és nem is nagyon szeretik ... esetleg nyakba valami fajin .. az én kutyámnak is van egy kis kék kendő a nyakába amire ráhímeztem a kezdőbetűjét :)
2011. júl. 13. 20:44
 29/32 anonim ***** válasza:

Az, hogy 50, 100 évvel ezelőtt nem voltak ruhák a kutyákra.. olyan kutyákat tartottak, amik azt az adott éghajlatot jól bírták, nem "keveredtek".

Kistestű, rövidszőrű kutyámra adok télen nagy hidegben ruhát. Hiába rohangál, ruha nélkül fázik, aminek az eredménye reggelre az ajtóban zöldes színezetű híg ürülék.. És, mivel nekem úgy tetszik, rózsaszín és van rajta egy malacfej. Nem hinném, hogy ez akkora probléma lenne.

2011. júl. 13. 22:31
 30/32 Emy1991 ***** válasza:
Szerintem nem mindegy, hogy milyen kutyust öltöztetünk. A kis ölebek gyengék, törékenyek. Nekem 3 hónapos yorkim van és télre csináltatok neki kabátot, ha kimegyünk sétálni ne fázzon.Kap zoknit is. De szerintem nyáron fölösleges öltöztetni, az is csak melegíti. A cipővel én sem értek egyet.De ha a kutyus szereti a ruhákat, akkor nem kínzás. Szerintem ez is függ a kutyától.
2011. júl. 14. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!