Elkezdhetek ÚJ kutyafajtákat ki "kísérletezni"?
Mi kell ahhoz, hogy ÚJ fajtákat létrehozzak?
Sok kutya tetszik magába, de kíváncsi vagyok, milyen lehet összepárosítva.
pl: Bullterrier-beagle
Husky-vizsla
Dobermann-argentin dog
agár-labrador
boxer-rotweiler
németjuhász-komondor
csivava-foxi
alaszkai malamut-puli
angol masztiff-angol véreb
Elkezdhetem ezeket összepárosítani?
Értsd már meg, hogy NEM LEHET, könyörgöm!!!
Az is rohadt nehéz, és hatalmas felelősség, hogy meglévő fajtát tenyéssz tovább, tartsd meg a jó vérvonalat, hát még akkor egy teljesen új fajtát kitenyészteni!
Még hogy kiviszed Afrikába? Tudod te, ott is hány meg hány éhező kóbor kutya van? Ha az emberek is olyan rossz színvonalon élnek, hogy maguknak is alig tudják előteremteni az ételt/vizet, akkor szerinted nagyon örülnének a kutyáknak, még több éhes száj... Látszik, hogy te is csak egy gyerek vagy, aki kísérletezgetni akar!
De látom, feleslegesen írjuk neked, hogy ne csináld, szerintem téged az fog megállítani, hogy nem lesz pénzed belevágni ebbe (hál' istennek). A szüleid tudnak a tervedről?
(De lehet, hogy kamu kérdés, és csak a válaszolókat akarod idegesíteni, mert ennyire "értelmes" ember nem létezhet... vagy igen?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!