Elkezdhetek ÚJ kutyafajtákat ki "kísérletezni"?
Mi kell ahhoz, hogy ÚJ fajtákat létrehozzak?
Sok kutya tetszik magába, de kíváncsi vagyok, milyen lehet összepárosítva.
pl: Bullterrier-beagle
Husky-vizsla
Dobermann-argentin dog
agár-labrador
boxer-rotweiler
németjuhász-komondor
csivava-foxi
alaszkai malamut-puli
angol masztiff-angol véreb
Elkezdhetem ezeket összepárosítani?
Nem.
Több évtizedes munka,míg létrehozol egy új fajt,nemhogy ennyit. 0 tudással,stb.Bele ne kezdj.
Szerintem nem kéne. Mit akarsz elérni ezekkel a párosításokból?
Tudod a kutyákat valamilyen célból tenyésztették ki, valamilyen funkciójuk volt. Egy malamut-puli, vagy csivava-foxi mire lenne jó?
Nem, inkább ne szaporís mert "csak" kb 1millió kóbor kutya van Magyarországon.
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1769755-mit-k..
09:23 Ma már főleg kedvencnek tartják a kutyákat, bár igaz, hogy eredetileg funkciójuk volt, szerintem nem ez a legmeghatározóbb.
A kérdésre visszatérve: ne csináld. Ha csak nem vállalod, hogy az összes született kölyköt, ami a nyakadon marad, eltartod. Akármilyen is lesz.
Igeeeen?
És régen évtizedekkel-századokkal ez ELŐTT kinek adták a 10 kölyköt?
Igeeeen?
És régen évtizedekkel-századokkal ez ELŐTT kinek adták a 10 kölyköt?
Figyelj, már a kérdésed is alacsony intelligenciára vall, ne tetézd még ezzel a hozzászólással is...
Látszik, hogy semmit nem értesz a témához, különben ez a kérdés fel sem merült volna.
Ha találsz ezeknek a kutyáknak egytől egyig gazdát, akkor rámondom hogy oké, szaporíts... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!