Van egy 6 hetes Shar Pei kutyam A szeme nem latszik Folkell varatni a szemet, vagy majd kinyilik? Elore is koszi a valaszaitokat.
Rosszul irtam
pici*
az ilyen kiskutya előállítóját kéne fellógatni nyilvánosan...
eladni olyan kiskutyát, ami még járni sem tud???
mondjuk neked is gratulálok, hogy megvetted... beleizzadtál volna, ha egy kicsit is tájékozódsz a fajtáról, a kutyákról? elvileg tíz évre választ az ember kutyát, miért nem tudtál rá több pénzt és utánajárást szánni? most kínlódhatsz ezzel a pici kölyökkel, és ráköltheted egy minőségi kutya árát a gyógykezelésére.
a pedigree-t meg dobd ki! rakás szemét, hiába van rárajzolva akármilyen aranyos kiskutya... minőségi kölyöktáp kell neki, és ha tényleg olyan pici, akkor tápszer is. ezek után gondolom oltása sincs szerencsétlennek... (jobb helyekről két oltással hozzuk el a kiskutyát). féreghajtva volt?
Nem lenne baj, ha 6 hetes lenne, de nem az. Sajnos.
Pedigrét meg társait el kell felejteni, ennél még a házi koszt is jobb.
Semmi baj
Koszi a szomorito valaszaitokat.
Elvittem Dokihoz es semmi baja.
Vetetett neki valo etelt es fereghajtva is volt
Kedves kérdező!
Azért írtam a kaját, mert te kérdezted meddig szopnak.
Z.O.L.
Decemberben születtek kölykeink (9 db), utána olvastunk, és az állatorvos is azt mondta, hogy 6 hetesen elapad az anya teje.
Ott voltam tesóméknál, amikor 8 shar pei kölykük született. Az anyjuknak nem volt elég teje, ezért őket tápszerezni kellett. Cumisüvegből etettük őket.
Amúgy már 3 hetes koruktól lehet őket elkezdeni szoktatni a szilárd kajához. Mi úgy csináltuk, hogy 3,5 hetes koruktól 2 naponta kaptak 1-2 falat szilárdat.
Az átlag életkoruk: 11-12 év. Testvéremék kutyája 12,5 éves.
Szocializáció?
Hozzászokik a testvéreihez, az anyjához, aztán jó esetben egy kertben tölti az egész életét egyedül. Megtanul egy csomó mindent, aztán a gazda szoktatja le róla. Utána úgy is a gazdájához alkalmazkodik. Hányszor el kell mondani egy kölyöknek, hogy ezt meg azt nem szabad, mert ezt tanulta. Volt biztos neked is széttépett cipőd, ruhád, ezt látta tőlük.
Illik?
Ennyi erővel "nem illik", elszakítani a kölyköt az anyjától.
Az enyem is 3 hetes:)
Tapszert ajanlott neki a doki es 2 napja eszi azt.
Azota ugyvettem eszre h tobb az ereje.
Mar jarkal a hazban,szaglaszik,nezelodik...
A szeme is kivan mar nyilva
Kb. 5x kell etessem 1 nap!
A doki mondta h kb 5x kell
Szerinted 1x,2x adjak neki szilardat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!