Van egy 6 hetes Shar Pei kutyam A szeme nem latszik Folkell varatni a szemet, vagy majd kinyilik? Elore is koszi a valaszaitokat.
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 23:34
1/34 anonim válasza:
vidd el orvoshoz majd ő megmondja,de már 6hetesen ki kellett volna nyílnia. ennél a fajtánál majdnem alap a felvarrás szóval valszeg az lesz.
2/34 anonim válasza:
amúgy 6 hetesen miért van nálad?:/
3/34 A kérdező kommentje:
Am...De meddig szopnak?
2011. júl. 12. 23:44
4/34 A kérdező kommentje:
Egyebkent vettem
2011. júl. 12. 23:45
5/34 A kérdező kommentje:
Es 1 felvarras mennyibe kerul euroba?
2011. júl. 12. 23:46
6/34 anonim válasza:
Itthon egyelőre még a jó magyar forint a fizetőeszköz.
7/34 anonim válasza:
Szia!
Testvéreméknek is shar peie van. Az ilyen fajta kutyáknak fel kell varrni a szemét. Testvéremnek egyszer megmutatta az állatorvos, utána már mindig ő csinálta (kölyköknél). 1,5 óra autóval az orvos, és azt mondta, hogy így nem kell mindig leutazniuk hozzá.
Ennél a fajtánál a sérv is jellemző.
8/34 A kérdező kommentje:
Es neki mennyibe kerult az h folvarjak?
2011. júl. 12. 23:50
9/34 anonim válasza:
Szia!
Most néztem neten, valahol írták, hogy nyugtatással együtt 2500 Ft. Nekik nem tudom mennyi volt.
Általában azért lehet elvinni 7 hetes korban a kiskutyát, mert 6 hetes korában elapad a nőstény teje. Utána elkezdik átszoktatni a szilárd kajára. Először csak konzervet, és maradékot adj neki, tápot ne, mert az még túl kemény!
10/34 anonim válasza:
nekem is kell egy shar pei kiskutya :( kedvencem. és mostmár nagyon kell egy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!