Mi kell a vonaton utazáshoz?
Figyelt kérdés
Augusztusban mennénk vonattal rokonhoz, 2hétre.A kutyusomat is szeretném magammal vinni, mert nem szeretném itthon hagyni 2 hétre.Az a kérdésem, hogy lehet felvinni állatot a vonatra? Ha igen mi kell hozzá?Milyen papírok??Milyen kutyacuccok?2011. júl. 12. 17:50
11/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt elfelejtettem mondani, hogy nekem vasutas igazolványom van, tehát ingyen utazhatok.Falun lakok, szóval itt fogok felszállni.Felszállok a vonatra és jön a kalauz és tőle megveszem a kutyának a jegyet?? Vagy hogyan van?? mert nálunk nincsen ilyen izé(bocsi a kifejezésért), hogy sorba kell állni a jegyért.
2011. júl. 12. 18:26
12/18 anonim válasza:
Ha a faludban nincs jegypénztár akkor a kalauznál megválthatod a jegyet.
13/18 anonim válasza:
Nem 50% a kutyajegy. Amelyiket én szoktam jönni,ott 1600 a rendes,és 400 a kutyajegy. Amúgy kell póráz,és szájkosár ( gondolom a szájkosártól tacsinál eltekinthetünk ).
Első osztályon és IC-n nem vihető.
14/18 anonim válasza:
Megmondod a kalauznak, hogy egy élőállat jegyet szeretnél. De ha nem jut eszedbe a neve, akkor azt mondod, hogy a kutyádnak egy jegyet, és ő tudni fogja.
Nem kell aggódni, minden kalauz naponta több tucat kutyával találkozik:) Nem fog kötözködni, és nem lesz semmi baj.
15/18 anonim válasza:
Na hát akkor még olcsóbb, az csak jó.
16/18 anonim válasza:
nem akarok kötöszködni /mindent jól leirtatok/ csak hogy bármilyen Kutya kell rá szájkosár . A minap büntettek meg a szemem elött egy kutyást kis kutya volt mármint kistermetü és ugyanúgy kellet volna neki a szájkosár vagy mi az a másik valami szájszíj féle . a lények mindegy hogy nagytestü kistestü harapni tud ezt nézik a kallaúzok nem azt hogy hogy van nevelve ...
17/18 A kérdező kommentje:
Ha szállító boxot viszek akkor is kell rá szájkosár???Mert sehol sem találok a kutyámra olyan pici szájkosarat:/.Még kölyök, nem nagy a feje, pici.
2011. júl. 13. 11:32
18/18 anonim válasza:
Boxba nem kell szájkosár. Vegyél boxot, az hasznos lesz később is, és ha jófej a kaller, akkor ki is engedheted nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!