Mi kell a vonaton utazáshoz?
50%-os kutyajegy kell neki
Azon kívül szájkosár póráz, ha nagy, ha kicsi akkor beteheted szállítóboxba v ilyen kis kutyaretikülbe is.
Más nem kell
Oltási könyv is mindenképpen legyen nálad! Sokan elfelejtik, de kötelező, és engem már szivattak vele.
Vagy szájkosár, vagy box kötelező, valamelyik legyen nálad.
ÉS mennyibe kerül??
Egyébként köszi a válaszokat!!
Kistestű kutyát szállítódobozban, jegy nélkül poggyászként szállíthatsz. (Érdemes megmutatni a pénztárnál sokszor így is illik jegyet venni neki)
Nagytestű kutyát pórázon szájkosárral,kutyajeggyel szállíthatsz.
A Máv Start oldalán csak ennyit találtam:
Nyakörv, póráz, szájkosár mindenképp, bár ha jó arcok vannak körülötted, és a kalauz sem szenya, akkor leveheted a szájkosarat.
És az oltási könyv is legyen nálad!
itt meg tudod nézni az árat, beírod, hogy honnan-hova, és alul a kedvezménynél beállítod, hogy élőállat...és így is kell majd kérni a jegyet a pénztárban:)
Jó utazást!
Előttem író, a mávnál nincs olyan, hogy boxban kézipoggyásznak számít. Akármilyen kicsi is az a kutya, kötelező az élőállat jegy.
Arra figyelj, hogy csak másodosztályon utazhatsz kutyával, első osztályon nem, és intercity-n sem!
Utaztam már jó párszor kutyával, nekem kistestűm van, a barátnőmnek pedig goldija, de még soha nem kérték, hogy tegyük rájuk a szájkosarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!