Folyamatosan liheg a nagytestű kutyám éjszaka. Sokat iszik, és nem találja a helyét. A ti kutyátok is ezt csinálja?
Kinti, vagy benti?
Nekem lakásban van egy kistestű kutyám, éjszaka tárva nyitva minden, így azért elviselhető, de még így is meleg van.
Ha nagyon nem bírjuk, akkor bekapcsolom a ventillátort, az sokat segít a kutyusomnak (ő is nagyon nehezen viseli a meleget)
Ja bocs, látom benti.
A ventillátort tudom javasolni Nektek is. Nálunk a legkisebb fokozaton megy, de jól megkeveri a levegőt, és viszonylag hűvöset fúj. Persze nem hűti le a levegőt, de a kutyám mindig befekszik elé, és hűti a pociját:)
Azért ennyire meleg még nem volt idén, mint az elmúlt 2-3 napban. Mostanra a falak is átmelegedtek, és a lakás nem tud úgy lehűlni éjszakára.
Én is nagyon figyelek, hogy ne legyen a kutyámnak melege, mert van egy enyhe légcsőszűkülete, és ilyenkor, ha sokat liheg, könnyebben befullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!