Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ebben a melegben kutyáim...

Ebben a melegben kutyáim rengeteget isznak! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egy kölyök és egy felnőtt hosszú szőrű kutyusom van. Rengeteget isznak és szinte egész nap alszanak, enni csak keveset. Pl. a kölyök a reggelit nem igen kívánja, minden falat között iszik 3 percig és liheg.

Szerencsére most a hétvégén itthon vagyok, tudom gyakran cserélni, illetve újratölteni a vizüket. Több helyre is van kitéve nekik. Mindkettőjük táljába, ami 3 liter kb fejenként, plusz az udvarba két lavorban árnyékban. Ez ihatatlanul meleg nap végére, hiszen az árnyékban is 35 fok van, de még ezt is megisszák, ha a táljukból már elfogyott.

Holnaptól újra meló, a kérdésem az lenne, hogy mégis mennyi vizet kéne még kitennem, hogy elég legyen? Szegények tényleg nagyon kivannak, nem akarom hogy még szomjazzanak is, de néhány óra alatt ennyi vizet meginni az normális?

2011. júl. 10. 14:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, már kieszeltem a tervet holnapra, utána meg meglátjuk hogy boldogulunk ezzel. A fagyasztott palack is jó ötlet, úgyhogy már be is tettem kettőt a fagyasztóba.

Próbáltam beledugni a lábaikat a lavorba, illetve bő vizes kézzel megsimogattam a buksijukat, azóta utálnak és menekülnek ha víz van a kezemben! :)

2011. júl. 10. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Szellő lány:

1 nem kéne pocsékolni az ivóvizet

2 te még ugye nem láttál slagot, a módszereddel kb 70 °C-os víz fog csöpörészni

2011. júl. 10. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
jégakku?
2011. júl. 10. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Nálunk itt a telepen fekete a slag. Kb. fél óra telik el két slagozás között, és a víz elejét ki kell engedni, mert majdnem forró. Utána tudom magamat és a kutyát locsolgatni.

ha csak nagyon lassan folyna a víz, az nagyon meleg lenne.

2011. júl. 10. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!