Mennyi ideig fog sírni a kutyus?
Figyelt kérdés
8 hetes kiskutyánkat szomaton hoztuk el, keddig itthon vagyok vele, de szerdától egydül lesz. Sajnos tömbházban lakunk ezért félek nehogy a szomszédok szóljanak a sírásért. Nagyon sipitozós, magas hangú kutya. Reggel bezárkóztam a szobába kb. 20 prcig folyamatosan sírt aztán elaludt 1,5 órára rá amikor felébredt már megin sír annyira, hogy ki kellett hozzá mennem. Nagyon rossz dolog de csak így tudom hozzászoktatni. Az anyósom minden délben feljön majd hozzá megetetni, de az nem tart tovább 45 percnél, de ettől függetlenül 9.30-16-ig egyedül lenne egyedül. Mennyi idő míg hozzászokik? Hozzáfog egyáltalán szokni? Mit tanácsoltok mit tegyek?2009. márc. 30. 12:33
21/21 nono1991 válasza:
sziasztok nekünk meg egy 4hónapos kutyunk van örökbe fogadtuk. péntek ota van velünk. és próbáltuk a hozzászoktatást de ugat sír és bepisil. többször 10percig itt hagytuk. semmi hatást nem tapasztaltunk. sajna albérletben lakunk. afőbérlőt nem zavarja de félünk ha elmegyünk dolgozni a szomszédok panaszkodnak majd. mit csináljunk az a helyzet hogy nagyon félünk és ez a hozzászoktatás dolog sem segített eddig. Az előző tanácsokból nem nagyon szúrtem le olyan hasznosat ami talán segíthetne nekünk ebben az esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!