Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi ideig fog sírni a kutyus?

Mennyi ideig fog sírni a kutyus?

Figyelt kérdés
8 hetes kiskutyánkat szomaton hoztuk el, keddig itthon vagyok vele, de szerdától egydül lesz. Sajnos tömbházban lakunk ezért félek nehogy a szomszédok szóljanak a sírásért. Nagyon sipitozós, magas hangú kutya. Reggel bezárkóztam a szobába kb. 20 prcig folyamatosan sírt aztán elaludt 1,5 órára rá amikor felébredt már megin sír annyira, hogy ki kellett hozzá mennem. Nagyon rossz dolog de csak így tudom hozzászoktatni. Az anyósom minden délben feljön majd hozzá megetetni, de az nem tart tovább 45 percnél, de ettől függetlenül 9.30-16-ig egyedül lenne egyedül. Mennyi idő míg hozzászokik? Hozzáfog egyáltalán szokni? Mit tanácsoltok mit tegyek?
2009. márc. 30. 12:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
na és arra mit szólsz,hogy mi kertesbe lakunk,és mégis bent vannak a kutyák?mert szobakutyák.ha jo idő van persze egész nap nyitva van az ajtó,télen pedig jeleznek ha dolguk van kint.sétálni is járunk.a kérdésre válaszolva meg fogja szokni,nem vészes a fél 10től 4ig.még most sokat alszik,mielőtt elmész jol fáraszd le játékkal,és akkor joesetben aludni fog amig nem megy anyósod.ha meg ottvan vele háromnegyed órát,akkor mégkevesebbet lesz egyedül.ha hazaérsz akkor is sokat foglalkozz fele,és szépen majd kialakul a napirendetek!
2009. márc. 30. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:
14%

TAlán egy kicsit hamar volt a kutyinak az elválasztás. lehett volna várni vele, de ha már így alakult, akkor engedd ki a kertbe... hadd foglalja el magát. Ja hogy nincs kerted?? Akkor mi francnak panelba neked kutya? Semmilyen állat nem való panelba. Csak az ilyenek, mint te.

Azt mondod, hogy leviszed sétálni? Nagy könnyebbség, ja. Mert akkor mozog.

Nálunk kint vannak a kutyák az udvaron és egész nap rohangálnak játszanak jól érzik magukat és nincsenek láncon, vagy egy 2x3-as kennelben. Az más tészta, nem nekünk való. Egy állatnak kell a mozgás és a szabadság, mert szabadnak születtek. Csak az ilyenek, mint ti gondolják máshogy.

Sajnálom azt a kis állatot, mert nem tehet a sorsáról...

Téged meg szánlak, hogy ennyi eszed van.

2009. márc. 30. 20:15
 13/21 A kérdező kommentje:

Csak annyit fűznék hozzá, hogy szombaton egy papírdobozban találtuk a kutyát ami természetesen be volt ragasztózva kb. mint egy csomag. Ezért akkor tartsatok állatkínzónak, hogy befogadtam és istenem egy panelben élek és nem kertes házba és vannak szomszédaim akiket zavarhat. De sztem még így is jobb helyen van mint eddig, ki tudja mennyit gondon, bajon ment át szegénykutya pedig csak 7 hetes (az orvos megállípítása alapján.....)

Szóval igen egy állatkínzó ember vagyok mert megszántam szerencsétlent.......

2009. márc. 31. 08:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy befogadtad, szeretném, ha mindenki ilyen lenne, mint Te!!! Ilyen előzménnyel hamar rá fog jönni, hogy szeretitek és biztonságban van. Vigyétek el lehetőleg dokihoz, mert nagyon pici és látnia kell a dokinak, hogy nincs-e valami baja. Nagyon hálás kutyus lesz szerintem:(
2009. márc. 31. 09:25
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves második Hozzászóló!

Kertes házban is sir,ameddig meg nem szokja,hogy új gazdija van, új helyen van és nincs vele a mami.A miénk két nap alatt alkalmazkodott.Elfogadott minket is és az új helyet is. Szerintem ugyanigy meg fogja szokni a panellakást is.

Ha szerető gazdija van nem lesz semmi gond.

Egyetértek a kérdezővel,hogy nagyon sok embernek van kutyusa,akik dolgozni járnak és munkaidőben a legtöbb ilyen kutyus egyedül van és várja haza a gazdit.

Bocsánat a hasonlatért,de a gyerekeinket is bölcsődébe ill.óvodába visszük,amig dolgozunk,de ettől még imádjuk őket,csak hát ilyen az élet.

2009. márc. 31. 18:16
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Hogy érzi magát a kutyus? Sir még? Nagyon becsüllek,amiért befogadtad!

Nagyon sok szeretetet fogsz tőle kapni,mint én a miénktől.

Üdvözöllek!

Az első valaszoló voltam.

2009. márc. 31. 18:21
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászólók. Szerencsére a mai nap nagyon jól telt volt egy minimális sírás kb 4-5 perces egyáltalán nem olyan mint tegnap. Lenyugszik és megy aludni vagy csak fekszik, sőt úgy néz ki, hogy kezd szobatiszta is lenni és nagyon jó kezd alkalmazkodni. Még az éjszakára leszek kiváncsi, hogy bírja mert tegnap éjjel már csak 3.30-kor és 6-kor kelt fel egyet nyüszögni,valamint még a holnapi napra a szomszédok részéről:)
2009. márc. 31. 19:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Sia . mi is 8 hetesen vettük a kiskutyákat és 2 napig tudtam vele itthol lenni. az elsö pár nap rossz volt de föleg éjtszaka. nappal a gyerekek siettek haza hozzá. de 1-2 napig sirt . meg fogja szokni, ha sok szeretetet kap akkor minnél hamarabb. tul lessz rajta.
2009. ápr. 1. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:
szia./bocs/helyesirási hibáért.
2009. ápr. 1. 18:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon helyesen tetted hogy befogadtad , mert hát ha nem fogadod be talán abban a dobozban halt volna meg!

De ugy néz ki hogy néhány embernek ez a verzió jobban tetszene mint az hogy a kutya panelbe lakjon.

Néhány nap és abba hagyja a sírást , csak vigyázz mert unalmába rág, vissz mindent és hát romból is még ilyen korban. Hisz neki minden újdonság és mindent megvizsgál.

A vezetékere nagyon vigyázz!!!

Sok sikert a kutyushoz és irj majd hogyan alakul a kis jövevény. További szép napot.

2009. ápr. 2. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!