Miért tehette ezt? ( bőv. Lent )
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm eladta nekem a 4 éves Westie kutyusát 12.000 forintért, törzskönyv nélkül. Mivel nagyon okos kutya, gondoltam megveszem, és segítek a barátnőmnek, mert azt mondta, hogy az új lakás, ahova költöztek, túl kicsi lenne a Westie- nek, mindig útban volt. Tegnap beszélgettem vele, kérdezte hogy mi van a kutyussal, aztán egyszer csak írta, hogy kapott egy Yorkit... Meglepődtem, azt hittem, hogy nincs hely a kutyának, és azért egy Yorki meg egy Westie között nincs olyan eget verően nagy különbség, mintha egy Westi- ről és egy Dán dogról lenne szó... Szerintetek miért csinálhatta ezt? Ismerősöm szerint a barátnőm megunhatta a kutyát, ezért akarták eladni... Nagyon okos kutya a Westie, szófogadó, nem balhés, semmilyen betegsége nem volt még soha az életben.2011. júl. 8. 11:14
11/36 anonim válasza:
Megunta a kutyust, most a Yorkie nagyobb divat. Szánalmas. Ne törődj vele, vigyázz a kutyusra és szeresd nagyon! A csajt meg én hanyagolnám a helyedben, de te tudod...
12/36 A kérdező kommentje:
Szerintem is megunta... Nem is értem, miért akart tőle "megszabadulni", mert tényleg nincs semmi baj a kutyával, nagyon okos, szobatiszta, szófogadó, nem harap, nem ugat... És nem hiszem el, hogy foglalta a helyet, meg hogy útban volt, pláne hogy egyből egy másik kutyával pótolták a kiüresedett helyét... Szerintem a Yorki és a Westi között nincs olyan nagy méretbeli különbség, bárki bármit mond. Csak meglepett, mert én úgy láttam, hogy nagyon szereti a kutyát, meg vigyázott rá, miután elhoztam magamhoz, napokig írt leveleket hogy mi van a kutyával, meg küldjek képet...
2011. júl. 8. 12:35
13/36 anonim válasza:
neked van egy jó kutyád, neki meg lesz egy kitudja milyen viselkedésű yorki-a :)
örülj a kutyádnak, és bánj vele jól,
14/36 A kérdező kommentje:
Igyekszem! Köszönöm!! :)
2011. júl. 8. 13:35
15/36 anonim válasza:
Hát én a helyedben nem beszélnék többet a csajjal. Ő egy hülye pi.csa, neked meg van egy jó kutyád. Sza.rd le , és ne válaszolj a leveleire. Én ezt tenném. Milyen ember az aki csak úgy eladja a kutyáját?
16/36 A kérdező kommentje:
Egyébként 18 éves a barátnőm, most olvastam vissza, valaki azt írta, hogy nem lehet több 14- nél, hát pedig több... Mégis így viselkedik... :(
2011. júl. 8. 17:07
17/36 compactegon válasza:
kíváncsi leszek, ha majd a yorki folyamatosan csahol, meg két éves koráig nem lesz szobatiszta, akkor őt is neked akarja eladni majd? micsoda emberek vannak, eh..
18/36 anonim válasza:
Szia! Én nekem 5ezerért adta el """"barátnőm""" a megunt westie-jét. 2 hónapig volt nála, de ütötte-verte szegény állatot, elmondása szerint azért, mert hogy "túl nyugis" és neki ilyen kutya nem kell... :(
19/36 A kérdező kommentje:
Úristen... Utolsó, most ledöbbentem... Nem hogy örülne, hogy nyugodt, normális kutyája volt...
2011. júl. 11. 14:59
20/36 anonim válasza:
igen.. :( Nagyon sok időbe tellett a rhabilitálása. mikor elhoztam, és nyúltam felé hogy megsimizzem, rögtön összehúzta magát :(( már nem, és már jön magától is simiért :)) de még van min dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!