Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legjobb kutya a...

Melyik a legjobb kutya a számomra?

Figyelt kérdés

Egy házörzőt szeretnék, de szeresse a gyerekeket. A szőrét elég legyen heti 1x v. 2x átfésülni. A mozgásigényét elégítse ki a NAGY kertben. Könnyen tanítható fajta legyen.

De ne legyen bulldog, rottweiler, dobermann, cane corso féle.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 7. 22:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

olyan munkakutyákat szúrtál ki, amiket nem szabadna kibszni egy kertbe...

kutyasuli, engedelmes képzés, trükkök, labdáztatás, hosszú séták, kirándulás... ezek alapvetően kellenek egy ilyen kutyának. a hovawart is igényli a munkát.

2011. júl. 8. 14:30
 22/28 A kérdező kommentje:
én nem basznám ki a kertbe, foglalkoznék vele nem díszkutyának "használnám". Szóval melyik fajta a legjobb a számomra? (a kettő közül).
2011. júl. 8. 14:57
 23/28 anonim ***** válasza:
ez ellentétben áll azzal a kritériummal, hogy "A mozgásigényét elégítse ki a NAGY kertben"
2011. júl. 8. 15:02
 24/28 anonim ***** válasza:

nem érted h amiket kinéztél MUNKAkutyák és NEM és NEM és NEM elégítik ki a saját mozgásigényüket egy nagy kertben sem egy kicsiben, sőt a labdázás, meg a játék sem???

most komolyan. ha tudod használni a netet akkor miért nem olvasol ezekről a fajtákról?? ha olvastál akkor azok után h feltételezheted h ez ahogy eltevrzted majd jó lesz??

2011. júl. 8. 15:11
 25/28 anonim ***** válasza:

meg amúgy is hogy elégítse ki? séta helyett aerobikozzon vagy hogy a csudába gondolod??

nem érted h a séta azért kell, mert a kert olyan mintha be lenne zárva 15 évig egy szobába. a kutyák az orukkal "látnak", nekik az az érdekes ha kimehetnek és új szagokkal találkozhatnak, ha találkozhatnak a fajtársaikkal...komolyan nem hiszem el h ilyen embereknek kell kutya.

miért nem vagy képes felfogni, megérteni amit egy rakat tapasztalt kutyá tartó ír neked? miért gondlod h beír vagy 10 ember ugyanazt és nem te hanem a másik a hülye?

aztán majd meglepődsz ha egyszer kiviszed és az izgalomtól úgy elránt h hhason csúszol utána. aztán meg majd nem viszed ki mert nem lehet sétáltani, utána jön h a kutya unalmában egész éjjel ugatni, nappal pedig ásni fog.

2011. júl. 8. 15:15
 26/28 anonim válasza:
beagle-nagyon barátságos,szorét nem kell gyakran fésulni,játékos, a gazdiját nagyon tudja szeretni és még a házat is nagyon jól védelmezi :)
2011. júl. 8. 16:12
 27/28 A kérdező kommentje:

nézek inkább egy másik kutyát..

és majd egy másik kérdésben várom a "jobbnál-jobb" válaszokat!

amugy az első oldalon a kommentnél írtam egyet-kettőt a mozgásigényről!

2011. júl. 8. 21:00
 28/28 anonim ***** válasza:

én speciel olvastam azt is, és figyelembe vettem, mikor lebeszéltelek ezekről a munkakutyákról.

örülök, hogy hallgatsz a véleményekre :)

2011. júl. 8. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!