Melyik a legjobb kutya a számomra?
Egy házörzőt szeretnék, de szeresse a gyerekeket. A szőrét elég legyen heti 1x v. 2x átfésülni. A mozgásigényét elégítse ki a NAGY kertben. Könnyen tanítható fajta legyen.
De ne legyen bulldog, rottweiler, dobermann, cane corso féle.
Előre is köszönöm a válaszokat!
a németjuhász is remek erre a feladatra !
de tudd, a kutya nem mozog csak mert nagy a kert !!
maximum, akkor, ha senki nem foglalkozik vele ,és unalmában,vagy mert bekattant ugatja az arra járókat, minden kinti kutyát,stb!
még egy hangos csengőnek használt kutya ???
mozgásigény lényege : a gazdával eltöltött idő alatt mozogjon sokat !!!!!!!!!+!!!!!!
és akkor mindegy milyen kutyád van, remek kutyád lesz !
vagy ::
hidd el tapasztalatból írjuk, foglalkozás napi szinten = jó kutya
foglalkozás hetente kicsit =
később megbánod !!
értetttem hogy vinni kell sétáltatni, de ezt nem kell állandóan leírni...
És a labrador meg a golden retriever nem házörzők, úgyhogy ezt ne írjátok le többször!!
a három kutya közül melyík a legjobb?
beauce-i juhászkutya gazdaként kérlek NE VEGYÉL ilyen fajtát! ezzel a hozzáállással semmiképp...
az én kutyám kinti-benti kutya egy nagy udvarral, de napjában többször lelabdáztatom - unalmas óráiban néha ő maga jön és teszi a labdát az ölembe - emellett reggelente amikor tudom (tehát most a hőségriadóban nem, de amúgy felkelek emiatt hajnal ötkor is) elviszem bringával futni, frizbizünk a réten, kutyasulizunk, hétvégente kirándulunk...
a beauce-i munkakutya! olyan, mint a mali, vagy a border, csak nagyobbra nőtt :)
Hovawart.
A belga juhászoknak brutál mozgásigényük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!