Milyen vicces dolgok történtek a kutyátokkal és veletek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 21:04
21/25 anonim válasza:
nekem egyszer el kellett vinni a beagle(fajtiszta. anno ingyen kaptuk majdnem teljes kölyök korában(: ) kutyámat 1 hétre az uncsimék mert nyaraltunk.mikor érte mentünk a tesómmal fel-le ugrándozott közben bementünk a házba a kutyával együtt mert volt sütii xd.aztán eszünkbe jutott hogy ki kell vinni a kutyát a házból mert örömében mindig a házba pisil.hát már késő volt.
22/25 anonim válasza:
kutyasuiba törpe uszimmal vizsga után kiengedték a panziózó német dogot, aki rögtön játszani akart az én kutyámmal, egy kis méret különbség... már a látvány is elég vicces, ahogy kergetőznek, aztán elbújt hozzám a kutya, és amikor mindenki köré gyűlt, olyannyira biztonságba érezte magát, hogy elkezdte ugatni a nagy kutyák, mondták, eddig csak felmérte a helyzetet, mennyire vészes, így már nagy volt az arca, hogy mindenki ott volta vele :D
24/25 A kérdező kommentje:
Szerintem is nagyon jók :DD
2011. júl. 26. 23:17
25/25 anonim válasza:
sétáltunk a parkban, s meglátott egy szukát, aztán annyira kanos lett, hogy elszakítta pórázt. s szaladt utánna, én meg az ölembe kellett vegyem, mert annyira nem tudta kontrollálni magát:P (sajnos egy jó kis mókáról kapcsoltam le) képzelj el egy fiút, ahogy az ölében visz egy 30kg-os vizslát:D na az vicces volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!