Jó pár évvel ezelőtt volt egy megtermett kandúrunk. Kutyánk is volt, német rövidszőrű vizsla, jól megvoltak egymással mert össze lettek szoktatva, hogy nem legyen velük felesleges gond. A kertszomszédunknak szintén volt egy kutyája, jóval kisebb termetű mint a mi vizslánk. A kandúr egyszer fogta magár és átment a szomszédba. Meglátta a kutyát, gondolta ez is olyan mint az otthoni és odaszaladt hozzá, hogy játsszon vele. Szegény kutya nem tudta mire vélni, hogy egy macska fut utána, ijedtében fölugrott a közelben lévő kis gyümölcsfára. A kutya fönt a fán nyüszít félelmében a macska meg odalent a fa tövében ágaskodik feléje. A szomszéd csak azt bánta, hogy nem volt nála fényképezőgép, merthogy ilyen gyáva kutyát még az életében nem látott és megörökítette volna.
2011. júl. 7. 00:23
12/25 anonim válasza:
A múltkor sétáltunk, és amikor fel akart lépni a járdára, megbotlott és orra esett. Úgy pattant fel, mint az emberek szoktak, hogy vajon látta e valaki ezt a cikis helyzetet :D
Alig mert rám nézni, szerintem ő sem értette, hogy ez hogy történhetett meg :D
2011. júl. 7. 09:37
13/25 anonim válasza:
Ja igen... ahhoz képest, hogy egy 5 kilós kutya, nagyon bátor tud ám lenni. Megugatja a legnagyobb kutyákat is, megkergeti a macskákat (persze csak ha hagyom) de a legyektől és egyéb zümmögő bogaraktól retteg. Már eljutottunk odáig, hogy nem bújik el a kanapé mögé, ha bejön egy légy, de mindenképp föl kell venni, és le kell vadászni a vérszomjas legyet...
2011. júl. 7. 09:41
14/25 anonim válasza:
nem igazan tudnek kiemelni a sok vicces pillanat kozul egyet..3kutyam van..van veluk baj is,de ennyi kutya mellett mindig tortenik valami..:) egyik nagy kedvencem amikor a coker-szetter keverek kutyam felmaszott egy fara a folyoparton es onnan ugrandozott a vizbe:)) valami nagy fuzfa volt:)
2011. júl. 14. 00:05
15/25 anonim válasza:
Nekem a cica a medencéből [ horgászott hal] kiszedte a halakat, és a kutya vissza dobálta őket a vízbe.:)
2011. júl. 25. 21:57
16/25 anonim válasza:
Sosem felejtem el, amikor egyik reggel kimentem az udvarra, hogy behozzam az újságot a postaládából. A kutyám az udvar másik felén volt, és épp észrevett valami macskát kint az utcán így, mint akit puskából lőttek ki hirtelen elkezdett száguldani a kerítés mentén épp felém, én háttal voltam a kutyának így mit sem sejtve olvasgattam az újságot mikor azt éreztem, hogy valami nagy erővel beleszalad a térdhajlatomba, persze én egyből összecsuklottam a kutya meg alattam :D Ott fetrengtünk kb 2 percig mire feltudtunk állni. Hát emlékezetes egy reggelem volt az biztos! :) Ja és egy 30 kg-os boxerem van!
A másik mikor vittem sétálni egy elég forgalmas helyen, és végig durrogtatta az utat :D, égett a fejem rendesen, mert akkorákat fingott, hogy simán azt hitték, hogy én voltam, ráadásul szorosan mellettem ment. :D
2011. júl. 26. 12:10
17/25 anonim válasza:
:)))az en goldenem csak csendben szokott eregetni:))
2011. júl. 26. 12:17
18/25 A kérdező kommentje:
Enyém hangosan szokott pukizni és egyszer ült a földön szellentett egyet és ijedten fordult meg hogy mi volt ez :DD
2011. júl. 26. 12:27
19/25 anonim válasza:
Mikor a szomszédunk kutyájával együtt fut az én kutyám, vigyáznom kell, mert se lát, se hallés előfordult hogy nekemrohant vagy éppen a másik kutyának.Amúgy kedvenc szokása megnyalni a kezemet és tönkre tenni a cípőfűzőmbből kötött masnit(Németjuhász keverék) (örömében néha becsurrant)
2011. júl. 26. 13:33
20/25 anonim válasza:
A nagykutyám is szokott durrgotatni, mikor hangosan, ő is megijed, szalad egy-két métert és gyanakvóan tekintget a háta mögé, vajon mi lehetett ez a "hang". :D
Legviccesebb sztori, mikor a másik kutyámat kölyökkorában sétáltattam, általában húzni kellet, mert magától nem akart sétálni. Már mentem jó 30-40 métert, mikor észrevettem, hogy egy üres nyakörvet sétáltatok. :D A kutya meg visszament a házunkhoz és ott ült a kapuban nekem háttal. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!