Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit kérjek érte? Érdemes?...

Mennyit kérjek érte? Érdemes? Kinél történjen?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves, kan, fajtiszta foxterrier kutyusom, drótszőrű. Játékos, egészséges, életvidám kutyuli. Nagyon szép, kemény drótos szőre van. 2010. szeptemberben találtam az utcán. Orvos, kozmetikus, tenyésztő szakember is mondta már, hogy fajtiszta. Törzskönyve sajnos nincs.

A barátnőm áthozta a beagle kutyáját egyszer, és azonnal felugrott rá a szívem... xD mármint értitek... :P

A beagle ki volt miskárolva, úgyhogy komolyabb dolog nem történt... Elég béna volt az én kutyám... :P

Szerintem lehetne vinni pároztatni. De mennyiért? És kinél történjen? Valamint a megszületendő kiskutyák eladása majd melyik fél feladata lesz?

A kutyámról itt 1 kép:

[link]

Kérlek titeket, segítsetek!

Köszönöm

Kutyagadza

2011. júl. 5. 16:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ha megcsináltatod az összes szűrést és tegyük fel,hogy mind negatív,kidobsz nem kis pénzt,a kutyád még mindig alkalmatlan fedeztetésre,mivel ettől még felmenői nem ismertek,törzskönyve sem lesz,így az utódoknak sem.
2011. júl. 5. 21:41
 22/33 anonim ***** válasza:
istenem...az ilyen embernek miért van kutyája??? inkább ajándékozd el ne szaporíts te szerencsétlen
2011. júl. 5. 23:11
 23/33 anonim ***** válasza:
basszus te játszanál tenyésztőt és mi mondjuk meg h mik a foxik fajtabetegségeik?? legalább gugliba írtad volna be valaha...
2011. júl. 5. 23:11
 24/33 anonim ***** válasza:

Hiába csináltatod meg a szűréseket a kutyád akkoris csak fajta jellegű keverék lesz, mivel nincs törzskönyve. Mint már mondtuk, lehetetlen eladni egy talált kutyától származó, tk nélküli foxi(szerüséget). A tenyészszemlét ki se állítanák, hiába lennének meg a szűrések nem elég.

Csak egy kérdésem van. Miért is akarod ezt az egészet? Mert hiába vagyok olyan nagyon okos, ezt megérteni nem tudom...

2011. júl. 6. 06:38
 25/33 anonim ***** válasza:

NE SZAPORÍTSD!!!!!

[link]

[link]

[link]

Miért akarod? és még másolhatnál az oldalakat tele van ingyen elvihető kutyákkal! Törzskönyve nincs innentől szaporító lehetnél!

Szétérnél tenyésztőleni akkor vedd a fáradságot és olvas utána menny kutya kiáltásokra! Mért tartanak még az emberek itt magyar országon?????

[link]

Ez olvasd el!

[link]

2011. júl. 6. 12:08
 26/33 A kérdező kommentje:

Jó, jó....

akkor ne is írjatok többet el is adom a kutyát a francba...

2011. júl. 11. 08:47
 27/33 anonim ***** válasza:
Na szép kis ember vagy te... Ha már nem lehet szaporítani és pénzt kihúzni belőle, akkor el is adod? Szégyeld magad...
2011. júl. 11. 08:53
 28/33 anonim ***** válasza:
eladni te majom??? egy keveréket??te nyomorult kis senkiházi.
2011. júl. 11. 09:55
 29/33 anonim ***** válasza:
te normális vagy???
2011. júl. 11. 18:24
 30/33 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg cinikus megjegyzés volt a kérdező részéről. Aki befogad egy kutyát, és szereti, az nem fogja eladni:)
2011. júl. 11. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!