Mi a baj azzal, hogy ha valaki kiláncolja a kutyáját?
Egy kennel amúgy se 30ezer szerintem a miénk ki jött egy 10-ből de felesleges volt mert nincsenek bent a kutyák! :)
Amúgy nem tűnik az a pár óra soknak de mondjuk 1 héten át próbáld ki te is!!
nekunk nagy a hazunk,meg az udvar is,de anyam nem szeretne az udvaron tartani,merthogy lepisili a novenyeket..pff..
a hazunk mellett van a cegunk,ennek hatalmas nagy a terulete..na, itt lakik a nemet dogom..de nem 'kutyaudvarba',hanem megkotve..ez egy nagyon nagy telek es minden iranyban 100m..miven nem akartam volna hogy a kutyam egy 10 meter hosszu kifutoban legyen, inkabb ugy dontottem hogy megkotom..igy 100 meter all rendelkezesere hosszaba es 2 meter szelebe..meg mindig jobb neki..szep fuves terulete van es egy 1m 70cm magas ol,hoszigetelt,raadasul 2 m hosszu:) akkora az olja mint egy nagy agy..de mivel minden takarot felszeg,akar rogzitjuk akar nem ezert puha fureszport szortam a kuckojaba, ez meleg es puha..:)minden nap kirandulok vele:)nagyon boldog es edes kutya!:X:X o az en nagy fiam! imadja ha vekony hangon szolitom a neven:)kis edes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!