Csak egy kérdés. Milyen kutyát vehetnék?
Igazából nem kell kutya csak kíváncsi vagyok h milyent vehetnék...
Leírás:
7-8éve kutyázok (intenzíven 2-3 éve ez azt jelenti hogy 3 éve tanítom is őket)
Nagy kertem van és 2 másik kutya közepes méretűek beagle méretűek.
De bent is lakhatna a kutya.
Kerítésen átfér egy nagyobb tacsi nagyságú kutya de a nagyobb testű kiugrani nem tudna!
Sétáltatni nem igazán tudnám de mindennap le tudnám futtatni mondjuk labdázással a séta is megoldható 2-3 naponta de hetente 2* bizti.
A kutyáim jól kijönnek a többiekkel így ez se akadály!
Kb. ennyi kérek tippeket!
Esetleg úgy is jöhetnek h a 2 kutya nem lenne!
Csak ő egyedül.
Ja és ne írjátok h menhelyi korcs mert én fajtisztákra vagyok kíváncsi.
basszus
a farkasok a természetben akr 12 órát is gyalogoltak, sétáltatni nem csak a lefárasztás miatt kell, hanem az új szagok stb miatt, tehát napi legalább 30-30 perc az kell! vigyed a másik 2őt sétálni, addig kérdést se tegyél fel. és menhelyi korcs? vegyél egy plüsskutyát.
hát igen gondoltam h ez lesz na mindegy nem kell ilyenekkel törődni akik nem tudják jól értelmezni a kérdéseket...
Am az én két kutyám is menhelyi nagyeszűek azért írtam ezt a kérdést h megtudjam milyen kutya illene ide de világosan oda írtam h nem szeretnék több kutyát hát ja mit várjon az ember azoktól akik csak egész nap a gép előtt ülnek és dunsztjuk sincsen arról h hogyan élek...
Pfff szánalom...
Kedves értetlenkedők'
azért írtam h menhelyi korcs mert a legtöbb ilyen kérdésekre azt szokták írni h hozz a menhelyről egy kutyus és NEM SZERETNÉK TÖBB KUTYÁT ja és megtudnám venni 100 ezerért is de nem kell!
Felfogtátok?(nem hinném)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!