Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffordshire terrier fülvágás...

Staffordshire terrier fülvágás szegeden?

Figyelt kérdés
Tud valaki szegeden olyan állatorvost aki szépen letudja vágni stafforshire terrier fülét?
2011. jún. 27. 17:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ha 5ezer nem vágna földhöz és bármikor kiválthatod miért nem teszed? nem értem miért tartják az emberek még mindig feleslegesnek. én az első kutyámmal nagyon megjártam. két vadász összedobta a törzskönyv nélküli kutyáit(magyar vizsla) aztán eladták a kölyököket. 5ezer volt a kiskutyám. nincs semmi egészségügyi problémája, de olyan szép nagykutya lett belőle, hogy olyan szívesen vinném kiállításra, mert viszonylag hozzáértők is elmondták, hogy milyen arányos és típusos, de nem vihetem törzskönyv nélkül. még most fogod vágatni, szóval fiatal. ki tudja milyen nagykutya lesz belőle. de te tudod. egyébként szinte semmilyen verseny sincs amin lehet törzskönyv nélkül indítani.
2011. jún. 28. 12:58
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Nem csak a kárörvendés megy, hanem részedről a nagyképűsködés is: "bármikor kiválthatnám"

Ebből látszik, hogy gőzöd sincs a törzskönyvezés mibenlétéről, különben tudnád, hogy egyrészt nem "bármikor", másrészt te nem válthatod ki. Erről ennyit.

2011. jún. 28. 13:10
 13/21 anonim ***** válasza:
köszönöm az utolsónak:)
2011. jún. 28. 13:29
 14/21 A kérdező kommentje:

Örülök neki hogy ilyen okos vagy, tipikus magyar mentalitás, fikázzunk mindenkit hátha attol jobb lesz nekünk.

Nem nagyon érdekel mit gondolsz , egyébként is a fül kupirozásrol szólt a kérdés nem padig arrol hogy ki hogy okoskodik.

A szülei a szomszédomba vannak ugyhogy nem nagy cucc lenne a törzskönyv.

Fiamnak vettem a kutyát ,nem akarom kiállitásra vinni semmi szükségem a tk ra, tudod vannak emberek akik nem villogni vesznek kutyát ,hanem mert szeretik őket ;)

Ha csak ilyen hozzászólásaid vannak ,nyugottan tartsd meg magadnak. Vagy tőlem okoskodhatsz is, le sz..om ;)

2011. jún. 28. 13:37
 15/21 anonim ***** válasza:
amíg sok olyan ember lesz mint te, akiket nem foglalkoztat, hogy amíg egy telefonra vagy akármi használati tárgyra kiváltod a garanciát, addig a kutyádról nem kell semmilyen papír, addig ebben az országban semmilyen mentalitásbeli változás nem fog történni. aki meg segíteni akar az meg le van sz*rva, mert nem ugyanazt gondolja mint mi. ez a tipikus magyar mentalitás.
2011. jún. 28. 18:38
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen ha a kutyát tárgyként kezeled ,akkor persze váltsd ki nehogy garancia nélkül maradj . Nekem a kutya családtag, nem holmi tárgy . Nem fogok ezen veled vitázni.

Ezzel befejeztem, ja és ha valakinek fülvágásra lenne szüksége keressen meg tudok egy jó dokit ;) mert ugye ez volt a lényeg:D

2011. jún. 28. 19:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát igen...eddig a szaporítókat fikázta mindenki, amivel maximálisan egyetértek. NA DE kezdünk átesni a ló túloldalára. Kikérem magamnak, hogy csak az a jó, egészsége tökéletes, legális kutya, amelyik tk-ezve van. Azért álljon már meg a menet. Nem kéne fikázni mindenkit, akinek nincs tk-eztetve a kutyája!!!!
2011. jún. 28. 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:

egy tenyésztőnél alap a tk.

amúgy minden családtagodnak van születési bizonyítványa és személyije nem?

2011. jún. 28. 22:13
 19/21 anonim ***** válasza:
születési anyakönyvi kivonata. csakhogy ne tudj belekötni
2011. jún. 28. 22:43
 20/21 anonim ***** válasza:
najólvan akkor, erre már nincs válasz:)
2011. jún. 29. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!