Melyik fajták győznének az ölebek viadalán?
Figyelt kérdés
Csivava VS. Westy
Palotapincsi VS. Yorkshire terrier
Máltai selyemkutya VS. Papillon
Egy ilyen kutyaviadalon kik nyernének?
(Csak elméleti kérdés, poénból :D )
2011. jún. 27. 12:17
1/12 anonim válasza:
szerintem Westie,pincsi és máltai
2/12 anonim válasza:
szépségben vagy erőben?
erőben westy, yorky, papillon. monsjuk erejük is annyi van kb mint egy macskának.
szépségben meg egyik se...
4/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem szépségről, hanem harcról van szó. :)
2011. jún. 27. 14:16
5/12 anonim válasza:
Ha bele tehetem akkkor a havanese a pinscit a yorkit a máltait(mondjuk majdnem ugyanaz mint a havanese) és a papillont meg a csivavát legyőzné. (legalábbis az én havanesem)
6/12 anonim válasza:
A westy alapvetően egyáltalán nem öleb, hanem terrier. Ugyanígy a yorkie.
7/12 anonim válasza:
A westie tényleg nem öleb. A yorki ölebnek számit. Ez attól is függ milyen természetű állatok harcolnak. Lehet az egyik egy vadállat, a másik egy málészájú. Ha egy muja westie összekerülne a vérmes csivavával a csivava is győzhetne.. tehát ez tág fogalom. Ott dőlne el minden.
8/12 *LucaMolly* válasza:
Westy,palotapincsi,máltai selyemkutya
A westy nem öleb, és a yorki....hátt..nem tom.
Tényleg "szobacirkáló" méret meg ilyen alapjn, de sok kutyás könyvbe inkábbba terrierekhez teszik:)
10/12 anonim válasza:
A yorkie eredetileg a Cairn, az ausztrál terrier és még néhány hasonló kevésbé ismert terrierhez hasonló kutya volt. Ugyanarra is használták, egér- és patkányfogásra. Más kérdés, hogy azóta a mérete miatt divatkutya lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!