Mért nem tudom eladni a kutyámat?
Ha a kedves kérdező hirdetése ez is - márpedig nagyon gyanús... - akkor én valamit vagy nem értek, vagy nagyon naív vagyok....
"Eladó egy Amerikai staffordshire kan kutya kölyök.Fehér barna foltos,szobatiszta.Vagy cserélhető csivavára,yorkshire
terriere."
Hát igen gyanús, csatlakozom az előttem szólóhoz.
És bár nekem is van 2 Am.staffom , és hát elnézve a tiedet felmerül bennem a kérdés hogy fajtiszta -e , a kutyusod. Bár nagyon édi ezekkel a fülekkel. Cukor, biztosan találnál neki gadit(ingyen) . És boccs de ha Yorkyra meg csivire lenne időd a staffra miért is nem? Én semmi pénzért nem adnám oda a kutyáimat. Mert ha az ember kutyát vállal azt is tudja hogy egy kutya nem csak ideig-óráig tart. Hanem 10-15 évig. És ha megunom vagy másik kutty kell eladom , eldobom. stb...
Ez nem helyes.
(persze ha a tied a kuttya a hirdetésben) És cserélnéd valóban. De amit leirtam azthiszem alap. Akár baba van akár nincs. Ha a kutyus most 5 hónapos , 3 hónapja van nálad kb. Vagy terhes voltál vagy már megvolt a picid amikor megvetted. Na látod ez nem volt helyes!!
miért nem találom ezt a hirdetést?
a yorkis is eltűnt mire megnéztem volna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!