Milyen beceneveik vannak a kutyáitoknak?
Becenevekre lennék kíváncsi, hogy ki hogyan szólítja a kutyáját, és miért. :D Ha tartozik hozzá valami vicces/megható történet, azt is szívesen olvasnám. :)
Ja, és légyszi a kutyusotok RENDES NEVÉT is írjátok le a becenevek mellett, ha lehet. :) Köszi!
Az én kutyámat Tihamérnak hívják :)
Becenevei:Tihi,Tihike,Tihimihi,Wihi,Tilaméé
Elég vicces becenevek :)
Sokan meg is kérdik miért így neveztem el a kutyámat ...
Borka: Bori, Kicsim, Picim, stb. (roti-németjuhász)
Panka: Limuzin, Limó, Tisza (Óriás tacskó, szőke színű, durva szőrű)
Anett: Anne, Anné (Melyik kutya?-A' né!) (tibeti spániel)
Dani: Danci (német dog)
Ja, Borka néha Uborka
(Vén korában Boriska lesz :D )
A fiú ( Dogo Canario ) neve El Diablo De Lucia Mc Leod, és szoktam a nevén szólítani. De hallgat a Mekire Medvére, Mancira ( mert mancis a képe, és úgy cammog mint egy medve ), ha kedveskedek neki, akkor Kincsem. De lassan öregszik a drága, így most idönként mondogatom neki, ,,gyere öregapám" . :-D
A lány ( Dogo Canario ) Fuerza De Ellastico Alyssa. Az Alyssa nevet nem ismeri, hívó neve Gréta, Gréti. De hallgat a boszorkányrameg a kislányra is.
Két kutyám van, szukák.
Pocok: Poc, Pocadék,
Debi: Deb, Debbencs.
Közös neveik: Kutyákok, Kutyvalékok, K.rvalékok. Persze pusztán szeretetből. Amúgy tényleg k.rvalékok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!