Ha eddig nem neveltem a kutyámat lehet?
Figyelj, e4gy dolgot mondok, sohasem késő. Legyén szigorú,következetes. Ágyra nem mehet fel,ha megunja a sétát és lefekszik, ne vedd dölbe.
Kistestű?
Oltozteted? :O
Na akkor most komolyodj meg es alakits ki vele egy egeszseges kutya-ember kapcsolatot.
Ajanlon figyelmedbe Jan Fennel konyvet!
első vagyok.
MÉG SZÉP?HOGY ELKÉNYESZTETVE ÉRZI MAGÁT!!!!
Télen max egy kis kabátka,semmi más...de az is csak akkor,ha fázós. Ne aludj vele...séta után egyen mindig,és ha csinál valami rosszat érd tetten és egyet kaphat az orrára nyugodtan...egy kicsit,semmi baja nem lesz tőle...
meg abba sem fog belehalni, ha nem öltözteted.
Nekem is spánielem van tényleg könnyű elkényeztetni!
Nagyon sürgősen hagyd abba a túlszeretgetését!
Csak akkor kapjon kaját miután te ettél (előtte!) aztán v.mit meg kell csinálnia pl:leül, lefekszik vagy valami ilyesmit.
Ha megsértődik ne te kérj "bocsánatot" tőle hanem ő tőled egyszerűen ne foglakoz vele.
Nálunk az etetésnél mind a 4 kutyának a tányéroktól legalább 1 méter távolságban kell várnia mikor kaja idő van (egy negyed órával hamarabb oda ülnek mint kéne) mikor leteszem nekik a kaját akkor pedig le kell ülniük feküdniük pacsit adniuk és csak utána ehetnek.
Tehát azért mert aranyos meg rád néz azokkal az édes spani szemekkel azért nem kell gyereknek tekinteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!