Milyen lenne neki a Hawkeye név?
Figyelt kérdés
Jövőre lesz majd kutyám, vagy egy labim vagy borderem (jelenleg az utóbbi felé hajlok, már 8 éve az álom fajtám). Egy neten megismert ismerősöm kutyáját hívják így, elvarázsolt ez a név, nem tudom hihetetlen mód tetszik. Csak nem tudom illene-e a két fajtát nézve a kutyára.2011. jún. 23. 20:48
1/8 anonim válasza:
Nekem is Border Colliem van, neki én a Quérote nevet akartam, vagy a Quote nevet, de végül Orion lett :// (Magic Shepherd Bandit Orion). A bordereknél, könnyű, jól kiejhető nél kell, mert ha mondjuk munkakutya lesz, nem ordibálhatod neki azt a mezőn, mikor tereli a birkát, hogy Quérote, ezért beszélt le erről a tenyésztő.
De szerintem ha gyorsan ki tudod elyteni, akkor tökéletes, és nekem nagyon tetszik :D
2/8 anonim válasza:
Hogy kell kiejteni? :) Bocsi de nem vagyok jó angolból és így nem tudom megmondani, hogy illene e rá:$
3/8 anonim válasza:
Bocsánat a helyesírási hibákért, gyorsan írtam, nem is figyeltem oda, hogyan... :/
4/8 A kérdező kommentje:
szerintem ki lehet elég könnyen és gyorsan ejteni :D... Bírkák után szalagdálva biztos nem fogok neki kiabálni, mert itt 200 km-es körzetben nincs olyan hely, ahol foglalkoznának ezzel :(... néha-néha biztos majd de amúgy szerintem mint Hóóókááj elég jó lenne :D.
2011. jún. 23. 21:01
5/8 anonim válasza:
1*
Tökéletes :)
Az enyém meg Kvérót , meg Kvót lett volna :DD de azt ugye nem lehet olyan könnyen kiejteni. Az orion meg a tv. :)
írj egy e-mailt: sissi23@citromail.hu
LEGYEN BORDERED, a labi már divatkutya, de felelősséggel a borderrel :DDD
6/8 anonim válasza:
bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok de ezt a nevet hogy ejtenéd ki?Mert az angol kiejtés szerint szerintem nem tudnád gyorsan mondani :/ Am a jelentése nagyon tetszik :) Sólyomszem :D
7/8 anonim válasza:
Egyik válaszadónak: Hát a border is már kezd nagyon divatkutya lenni csak úgy mondom :/
8/8 anonim válasza:
Na jó, de aki tenyésztőtől veszi, meg olyan helyen lakik, mint én, pedig ez nagy városnak számít, és itt mi vagyunk az egyetlen borderesek... A többi kutyatartó inkább labizik meg retrievereznek, na meg persze staffordshire terrier, és bishon. nekem még van egy staffordshire terrierem, mindkét kutyám fiú, és nagyon jól elvannak egymással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!