Jól csinálom amit csinálok?
Én ilyenkor is nagyon sokat vagyok kint, egyszerű a képlet: árnyékba megyünk. Nem feltétlenül végig játszunk, hanem mondjuk leülök egy plédre és olvasok, a kutyám meg mellettem fekszik. Neki ez is tökéletes elfoglaltság, figyelni engem. :D Aztán ha rájön az öt perc labdázunk egy picit (bár szigorúan árnyékba, ha kimegy a napra már nem is megy érte). Aztán meg folyt. köv.
Egyébként aktívan 6 és 7 óra környékén kezdek el vele foglalkozni úgy kilencig-fél tízig. Itt benne van a séta, gyakorlás, úszás. Egyébként szerintem én szerencsésnek mondhatom a kutyámat, mert ha nagyon melege van két dologból is választhat: bemehet a medencébe vagy a kerti tóba. :D
Nehogy már hibás legyen, mert nincs 24 órát a kutyával? 35 fok volt tegnap, mi a jó fenének kéne rá kinézni fél óránként. Pihenjen mindenki, és kora reggel, vagy késő délután mehet a játék. Én sportkutyázom, de én sem megyek ki ebben a melegben. Minek? Hamar kipukkan, és használhatatlan, ráadásul még tanuló fázisban van az eb.
Attól ő még biztosan nem rossz gazda. A vizét cseréld, ennyi, és nem kell a kutya seggében lenni egész nap, nem unatkozik hidd el, neki is szüksége van néha az egyedüllétre.
Szerintem olvasd el amit írtam: nekem az nem tetszik hogy "nekem nincs kedvem". És ha más időben sem lesz kedved? A többi is elég kellemetlen tud lenni. Azonban ennek ellenére azt írtam, hogyha a kutyád nem akar szaladgálni ilyen időben akkor nincs miért aggódnod. Olvasd csak el, és ne háborogj.
Csak az az érdekes, hogy én pl egyszer azt merészeltem írni egy kérdésbe hogy zuhogó esőben nem viszem sétálni a kutyáim mert bazi nagy kertünk van. Erre mindenki leugatott, hogy képzelem, az igazi kutyás az télen, nyáron, hóban, esőben kint gyakorol. Akkor most melyik az igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!