Fitos Emese (Mesi) kérdése:
Hogyan tanítsam meg a kutyám (bármilyen) trükre?
Figyelt kérdés
Próbáltam azt, hogy a tápot meg mutattam neki és megutatam mit jelent az, hogy ül, pitizik, fekszik, kuszik,beszél, ugrik,fel áll, de semelyik nem jött be!2011. jún. 22. 19:13
1/3 compactegon válasza:
pl. az ül: mész felé, míg hátrál, egyszer csak leül. ilyenkor mondod neki: Ül! simi és virslike. feksziknél az asztal alá csalogasd valamivel, így kénytelen lesz lehasalni mondjuk a falatért. ilyenkor ha lefekszik, akkor fekszik! hamar megtanulja, főleg ha kajával motiválod. én nem vagyok híve a "rálépek a pórázra, lefekszik oszt megtanulja"-módszernek.
2/3 anonim válasza:
Némi kitartás is kellene hozzá, és gyakorolni mondjuk egy háromszázszor...
Az elejét olvasd el, a tanítás lényege le van írva benne elég alaposan.
Esetleg még www.klikker.hu
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz mind kettőtőknek!
2011. jún. 23. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!