ugy kell ejteni, hogy Szvörli? Hát nem tudom, nekem a nyelvem beakadt a dupla v miatt.. furcsa név, de viszont egyedi is.. milyen fajta kutyusnak lenne?
2011. jún. 22. 14:07
2/18 anonim válasza:
Olyan nevet kell a kutyának választani, hogy este fél 10-kor ne legyen égő az utcán/lakótelepen egyedül állva egyre dühödtebben üvölteni, mert az a rohadt dög nem jön vissza, vagy beleszorult valahol valami korcs szukába! :)
Amúgy a duplavét és az ipszilont hogy fogod ejteni? Ja, és milyen fajta, milyen vérmérsékletű kutya?
2011. jún. 22. 14:12
3/18 anonim válasza:
korcs szukába...hát nagy állatbarát lehetsz.
Egyébként adj olyat,ami neked tetszik,a te kutyád,kit érdekel más?
Nameg minden kutya :Pamacs,Picur,Nero...Jó is ha egyedi a tiéd.
2011. jún. 22. 14:15
4/18 anonim válasza:
Mások nem biztos, hogy ki fogják tudni mondani, de hallottam már ennél furább nevet is :)
2011. jún. 22. 14:17
5/18 anonim válasza:
Egyszerűnek és mások számára is érthetőnek kel lennie a névnek,szerintem. pl. morzsi v pamacs.
Az én "nagy" kutyámnak a neve masni.
De a te döntésed!
2011. jún. 22. 14:21
6/18 anonim válasza:
Szerintem jó név :) De ha a kutyus valamilyen vizsla akkor legyen Frak :D
2011. jún. 22. 14:23
7/18 anonim válasza:
Ha annyira érdekel mást,hogy mi a neve a kutyának,akkor veszi a fáradtságot és megkérdezi,megjegyzi.
Nem azért választok nevet a kutyának,hogy más könnyen tudja magához hívni.
2011. jún. 22. 14:24
8/18 anonim válasza:
a legjobb név a Taxi :D
2011. jún. 22. 14:25
9/18 A kérdező kommentje:
úgy kell kiejteni hogy szvorli :P amúgy beagle kiskutyusnak lesz. csak eddig nagyon tetszett és eldöntöttem h sworlynak fogom hívni ha lesz egy kutyám de most felmerült bennem az h olyan mintha egy troll név lenne xD
2011. jún. 22. 17:03
10/18 anonim válasza:
figyu, ne izgasson már, hogy kinek mi a véleménye:) Ha gyereked lesz, akkor azt fogod kérdezni, hogy "Nem gáz, ha a lányomat Immakulátának fogják híni?" - amúgy az Immakuláta tényleg gáz:D És tuti kicikiznék miatta:D De a kutyádat ez a veszély nem fenyegeti, úgyhogy akár Keljfeljancsinak is hívhatod, kérdés, fog-e rá hallgatni. Amúgy nekem a Sworly tetszik, egyedi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!