Normális volt ez a nő?
Nézegettem a hirdetéseket(nem akarok onnan kutyát venni)és láttam egy olyat hogy ultramini yorki eladó.Mondom felhívom már hogy mit mond.Erre elkezdi maximum 1 kg lesz 70 ezer ft de ha kérek törzskönyvet az +40 ezer és sajnos az lesz beleírva hogy extramini na ezen akkorát röhögtem.És hogy ezek annyira kicsik hogy alig tudnak menni táskába kell őket vinni.De ő ezeket tenyészti már 10 éve.És van 30 kutyája mondtam hogy küldjön majd képet a kicsikről meg egy pár nagyról.Hát a képeken közel sem yorkik voltak.
Most ez a nő komolyan gondolta?Vannak olyanok akik ezt beveszik?
Egy ismerős jogász most fog feljelentést tenni okirathamisítás miatt. Eyg kedves gazdi kiállításra akarta vinni a kutyáját és körberöhögték a papír miatt amit ő törzskönyv címen kapott.
Egy honlapról kimásolt pedigree volt. És a "tenyésztő" már sok éve árulja ezzel a papirral a kutyáit.
O.o
Egyértelműen, a válaszom: nem, egyáltalán nem normális.
"Egy ismerős jogász most fog feljelentést tenni okirathamisítás miatt"
Sajnos nem okirat hamisitás, mivel a törzskönyv egy államilag nem elismert származási lap, igy nem okirat. A MEOE etikai bizottságához lehet menni, és ők majd becitálják maguk elé. Kap egy fegyelmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!