Szerintetek meg vegyem? Ez is szaporítóanyag számit?
egy vmire való tenyésztő nem ad ki tk nélküli kutyát, már csak az oltás is többe kerül mint 17ezer...
sztem felülbélyegzettek azok a tk-k, én nem hinném el.
és chip nélkül törvénytelen eladni kutyát.
a törvény szerint a chipp is kötelező és anélkül ma Magyarországon tilos kutyát venni/eladni.
kérdezd meg: Miért nem törzskönyvesek a kölyök? (5500 forint egy tk) Megvannak a kötelező szűrési eredményeik a kutyáknak? Mivel bizonyítja, hogy tényleg ők a szülők? (ha ők azok akkor nézd meg nem e közeli rokonok)
De én nem venném meg...
szaporító. a szülőknek nincsenek meg a szűréseik,és nem tenyészszemlések(vagy megbuktak)
2-szerkéne,hogy olva legyenek legalább
Chipp nélkül január óta törvény tiltja a kutya eladását, elajándékozását. az is 5000 forint, fizetheted te, ha nem akarsz adót fizetni.....
??? és ha becsúszott? ha tenyészszemlések akkor miért nem váltják ki a törzskönyvet? amikor észrevették,hogy becsúszott,akkor kiválthatták volna a fedjegyet
Valami itt nem stimmel.
Lehet, hogy testvérek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!