Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit adjak a kutyának?

Mit adjak a kutyának?

Figyelt kérdés
5 Hónaposan hoztam el a az Amerikai Staffordshire terrier szuka kutyámat, és nem igazán eszi a tápot amire a legjobban szüksége van(fehérjedús száraz táp) Az eladó azt mondta erre van szüksége, viszont a 3 adag helyett napi 1 adagot is alig eszi meg, házi kosztot meg állítólag annyira nem ajánlatos neki adni ( kenyér, tej, tészta ) ezért fogalmam sincs hogy mit adjak neki amitől fejlődne is rendesen és mellette azért meg is enné rendesen.
2011. jún. 20. 21:00
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

milyen tápot adsz neki?

nekünk is ilyen kutyusunk van és a dog chow-ot eszi meg de azt megyon jól és sose hagy egy kicsit se:)

2011. jún. 20. 21:02
 2/31 anonim ***** válasza:
Szia!Próbáld vegyíteni valamivel a tápot!A konzervet nem eszi meg?Kitől vettétek?Tenyésztőtől? Szaporítótól?
2011. jún. 20. 21:04
 3/31 A kérdező kommentje:
Mi is Chow-Dog Puppyt (remélem jól írtam)-ot adunk neki, próbáltam már vegyíteni tejjel a tejet megissza a tápot meg ott hagyja. Egy tenyésztőtől vettük.
2011. jún. 20. 21:05
 4/31 anonim ***** válasza:
Ha nem eszi meg, vedd el tőle, és következő etetésnél is azt add oda neki. Előbb-utóbb muszáj lesz azt megennie!! Staffi lévén nemigen kéne válogatónak lennie:)
2011. jún. 20. 21:07
 5/31 anonim ***** válasza:
Az elején azt a tápot kellene kapnia amit a tenyésztőnél is kapott. Nem kaptatok mellé kezdő csomagot?
2011. jún. 20. 21:08
 6/31 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem ezt a megoldást fogom választani, már egy ideje pénzt hiány miatt nem vettem neki Chow Dogot, de majd jövő hónap elején venni fogok neki megint, addig kis olcsó konzervet adok neki amit szó nélkül benyom csak néha fosik tőle :\
 7/31 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos teljesen elfelejtettük megkérdezni mivel etették :(
 8/31 anonim ***** válasza:
tej,kenyér,tészta nem kutyakaja. adj a táp mellé farhátat, öntsd le halolajjal, yoghurttal
2011. jún. 20. 21:09
 9/31 anonim ***** válasza:
és egy kivizsgálás se ártana. Oltásai megvannak? féreghajtás?
2011. jún. 20. 21:10
 10/31 anonim ***** válasza:
nem tudjátok utól érni a tenyésztőt?
2011. jún. 20. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!