Az enyémek Rimadyl-t szoktak kapni, eddig csak műtétek után. Szerintem hatásos, mert ha kaptak, utána nem nyüszítettek fél napig. Szerintem írass a dokival holnap, az biztos segít a kutyulin. :(
2011. szept. 21. 22:13
4/9 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a gyerekekre hogy írják az adagolást, kb. jó lesz úgy a kutyának is, aztán holnap meg hívd fel a dokidat, és kérdezd meg, hogy ő mire gondolt.
2011. szept. 21. 22:33
5/9 anonim válasza:
Algopyrint adhatsz neki, mást inkább ne! A paracetamol, ibuprofen, acetilszalicilsav, naproxen tartalmú gyógyszerek tönkreteszik a máját és belehalhat!
2011. szept. 21. 22:37
6/9 A kérdező kommentje:
jesszus!
köszönöm!
akkor inkább nem adok neki semmit, majd holnap felhívom a dokit...
mondjuk lehet, hogy csak én lihegem túl, nyilván ha olyan fájdalmakat okozna ez a baci, akkor írt volna fel a doktor amúgy is valamit...
csak úgy nyomja hozzám a fejét, és nekem is nagyon fájt, amikor baktérium fertőzte meg...
köszönöm a válaszokat!:)
Holnap felhívom a dokit...
2011. szept. 21. 22:54
7/9 anonim válasza:
ma 22:37
Azért egy kutya egész élete során néha beadott max 3-4 szem a felsoroltakból tuti nem tesz még tönkre semmit.
A mellékhatások a túladagolás, és a folyamatos szedés esetén jöhetnek.
2011. szept. 21. 23:01
8/9 anonim válasza:
Ne legyél abban olyan biztos! Egy kisebb kutyát már egy szem is az örök vadászmezőkre küldhet! De mivel károsítja a májat, ezért biztos nem használ. Akkor meg minek kísérletezni? Főleg ha van olyan, ami nem okoz problémát!
2011. szept. 21. 23:14
9/9 anonim válasza:
Az enyém Carproxot szed. Fájdalom, láz csillapító, gyulladás csökkentő, direkt kutyáknak. Ezt folyamatosan is szedheti, de valószínűleg csak állatorvos írhatja ki. Viszont később bármikor jól jöhet, ha van otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!