Mivel etetitek kutyátokat?
Az én 7 hónapos spánielem kajcsija:
Metrós pulykapárizsit imádja! össze szoktam keverni neki tojással, hol nyerssel, hol tojásrántottával, de van amikor naturba kapja! Ezt általában vagy reggelie, vagy vacsira!
hétvégén főzök/ sütök neki: csibe májat + rizs, pulyka darálthús + rizs, Csirke farhát, vagy a húslevesből megkapja a husit, mert mi nem esszük meg!
szoktam neki adni havonta egyszer kétszer nyers csirkehúst, de nem sokat!
De száraz tápot is kap, amikor nem vagyunk itthon meló miatt, akkor azt adok neki! profillumot, de mást is szoktunk neki venni. De bárányhusos, rizseset!
azt hiszem ennyi!
szia.
most jelenleg Select Gold kutyatáppal,de átfogok váltani Acanára és én a száraztápot összekeverem kutyakonzervvel: Premiere Best Meal.
Nekem már a tenyésztő is így szokatta kiskortától,miután elválasztotta az anyukától.Sztem ez jó módszer,és mások is így csináljál.
Ha minőségi kutyakajával akarod etetni:
Száraztáp: Orijent,Acana,Eukanuba,Hill's,Royal Canin...
Konzerv: Premiere Best Meal...
Én ezt a száraztápos-konzerves összekerőset csak ajánlani tudom.
heló!
Eddig Eukanba-t adtam nekik, de felrepültek olyan hírek, hogy a gyártó borzalmas állat kísérletekkel "tökéletesíti" a tápot. Akkor inkább én is a párizsira szavazok mint hogy ártatlan állatkákat azért kínozzanak és öljenek meg, hogy az én (és más) kutyáim a legjobb kaját kapják. Nem hiszem el, hogy másképp nem lehetne tesztelni a tápot. Amíg a gyártó fel nem hagy ezekkel a szörnyű dolgokkal ÉN TUTI NEM VESZEK A TERMÉKEIBŐL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!