Szerintetek mit kellett volna csinálnom? (lent)
Figyelt kérdés
Tegnap elvittem a futtatóba a kutyámat, időközben behoztak egy kan mopszot ekkor pórázra raktam az enyémet, ő is fiú és nem igen szereti a saját nemű kutyákat, pláne a mopszokat. ezzel nem is volt gond. később jött egy szuka ismerőse, aki 1perc múlva nekiállt őrjöngeni, elvileg zavarta, hogy az én kutyám pórázon van...Kutyámról tudni kell, hogy nem beszari fajta (spániel), nem hagyja magát, ha nekimennek. egyértelműen ő is neki állt vicsorogni, fogtam az én kutyám nyakörvét, miközben nem bírták megfogni a másik kutyát (aki nem agresszív inkább csak bolond és neveletlen)..próbáltam őt is megfogni, de nem sikerült. az én kutyám közben már nekiállt remegni, pedig nem szokott...így hát rávertem, nem erősen a másik kutya hátára...ami nem is igen hatott. persze ez a gazdinak nem tetszett....meg is értem, nekem sem tetszene adott esetben, de mit kellett volna tennem, mozdulni nem tudtam a kutyától úgy rohagnált 1m-es körben körülöttünk. ennek végelett....közben bejött egy kan beagle, szintén póráz az enyémnek, aztán elengedtem, mert nem megy el mellőlem...nem is ment, odajött a másik két kutya és megint neki álltak vicsorogni...rászóltam a kutyámra, hogy nem szabad, marad....a kutyám, szótlanul, csendben, szomorú, értetlen szemekkel nézett rám, miközben a két "hülye" meg őrjöngött körülötte. kérdezem én, hogy most melyik kutya vagy melyik gazda cselekedett jól vagy rosszul? a kutyámat nem láttam még ennyire félni, de csak tűrte, hogy vicsorogjnak körülötte...ez normális?2011. jún. 20. 11:50
11/13 anonim válasza:
Mindkettőtöknek igaza van. Bizonyos helyzetig nem illik a másik kutyájához nyúlni, rendszabályozni. De bizonyos szint után muszáj, különben a saját vagy más kutyák sínylik meg.
12/13 anonim válasza:
Hát szerintem meg nem túl gyakori, hogy a kutyák ölési szándékkal mennek a másikhoz.
Akinek a kutyája nem tudja elviselni vele azonos neműt az nevelje meg.
13/13 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy az enyém tűrt, és csak tűrt...nem tudott mást tenni...nagyon hülye szitu volt...
2011. jún. 20. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!