Régen se voltak prémium tápok, akkor most se kellenek?
Ismerősöm így érvel a prémium tápok ellen.
Ő azt mondja ez átverés, mert régen se voltak ilyen tápok, és mégis mennyi kutya volt, akik akkor IS éltek 15 évig!
Azt mondta nekem is, hogy nehogy bedőljek a sok márkának, mert egyáltalán nem biztos, hogy tovább fog élni a kutyám, mintha házi koszttal etetném, és én főznék neki.
Igaza van?
Lassan eljutunk oda, hogy "laborkutyákat" tenyésztetek. Biztos statisztikákat is vezettek a kutyát érintő dolgokról és havonta összegzitek. Amennyiben valamelyik paraméter nem jó, akkor összeül a válságstáb és változásokat eszközöltök.
Most nagyon durva dolgot fogok írni, amiért szét fognak szedni az állatnácik: én házőrzés céljából tartom a kutyát.
Természetesen, ennél a kérdésnél is bejött. A dühödt, mindenkit lenéző "szuper tápot" etetők mérhetetlen dühe, a normális ételt etetők ellen.Az emberi fogyasztásra szánt ételbe is bele merik tenni a különböző mérgező, rákkeltő adalékokat, akkor mi akadályozná meg, hogy a kutyatápba ne tennék? Az meg hülyeség, hogy azért lett dysplázias a kutya, mert nem prémium tápot evett! Remélem, ezt nem hitte le senki!A tápot, főleg a mai lusta kutyatartók kedvenc eledele!Egy "műanyag" kaja, tele szintetikus anyagokkal!Igaz, a kutya szép tőle, tehát a gazda elégedett lehet,csak nem tudja mitől allergiás, vese, májbeteg a kutyája./Miután veseelégtelenségben meghalt egy kutyám, és egyértelműen a táp okozta,soha nem adok tápot./Nem akarom reklámozni, de 840ft volt kilója!
/dolgoztam tápüzemben/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!