A kutyakozmetikai tanfolyamhoz ezek kellenek csak? (többi lent)
Figyelt kérdés
-érettségi
-betöltött 18 életév..
még van ezzel együtt 2 évem és egy okj-s kutyakozmetikai tanfolyamra szeretnék menni
ugye nyelv vizsga nem kell hozzá???
válaszokat előre is köszönöm
2011. okt. 12. 18:23
1/7 anonim válasza:
Miért kellene hozzá nyelvvizsga? Angolul akarsz beszélni egy kutyával?
Az OKJ egy sima szakma, bárki leteheti, nem kell hozzá semmi, csak a betöltött 18 év. Érettségi sem kell. Ugyan az, mintha kőművesnek vagy kocsmárosnak tanulnál.
2/7 anonim válasza:
Jah, ami még is kell... 180000Ft, hogy befizesd a tanfolyamot meg a vizsgadíjat.
3/7 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi voltam hogy nézik e vagy sem ,mivel nem tudtam azért kérdeztem de érettségi az kell mert már olvastam utána vmikor és ez a kettő maradt meg amit leírtam...de én úgy tudom hogy az első okj-s képzés az ingyenes vagyis ezt olvastam vhol..
2011. okt. 12. 19:12
4/7 anonim válasza:
Szia!
Érettségi kell, mert az bizonyítványt ennek hiányában nem kapod meg.
Nyelvvizsga nem kell.
Sajnos nincs ingyen, én már megkérdeztem, utánajártam. Az ára 140 000 és 180 000 Ft között van.
5/7 A kérdező kommentje:
oké , köszi..
2011. okt. 12. 19:39
6/7 anonim válasza:
Viszont én úgy tudom,hogy most már az érettségihez kell nyelvizsga is.. legalábbis nekünk ezt mondták,hogy ezt most vezették be vagy mi. bocsi ha hülyeséget mondok,nekem ezt tanárok mondták.
7/7 A kérdező kommentje:
nálunk a suliba úgy van hogy az nyelvizsgázik aki tovább akar tanulni vagy csak leszeretné rakni..de én nem megyek egyetemre szóval én nem fogom lerakni.. de nyelvből közép fokot rakom..sajna németből , angol jobb szerettem volna de az angolt csak 2 éve tanulom a németet már 7..bár nem nagyon megy..
2011. okt. 13. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!