Csivaváknak a legjellemzőbb tulajdonságai? Fontos!
A hónapban veszek egy kis csivavát :)
Olvasgattam róluk,hogy minden rendben legyen,ha már itt lesz,de nagyon negativ hozzászólásokkal találkoztam!
Agresszív,szeszélyes tulajdonsággal illetik őket. De minden kutya más más egyéniség nem? Vagy sok gondom lesz vele?
előre is köszönöm
22/L
Ha rendes kennelből, papírokkal veszed meg, normálisan neveled és KUTYÁNAK tekinted semmi gond sem lesz.
Az tény, hogy egy emberhez ragaszkodnak a legjobban és azt az embert hajlamosak túlzóan védelmezni, főleg, hogy ha még magukat tekintik vezérnek. Egyébként helyes, nagyszájú kutyák, akik abszolút nem érzik magukat picinek. :)
Igen, a KUTYÁNAK nevelés tényleg fontos, mert sok gazdi azt hiszi, hogy "ő egy kisbabaaaa" egy kis ember,olyan mint mi,el kell kényeztetniiiiiiiiiii :):)))
a ****t kell elkényeztetni :DD Ha megfelelően neveled, semmi gond nem lesz vele, hisz minden kutyának a személyiségét majdnem te alakítod ki magad :) Kis korában játsszál vele rengeteget, ragaszkodjon hozzád és az idegenekhez is szoktasd hozzá. Legyél te a falkavezér és te irányísd az életét, akkor minden rendben lesz:)
Sok sikert a kutyushoz ;)
nekem konkrétan a fajtával vannak problémáim :D ahogy jeff dunham mondta: ami ugatás közbe pattog az nem kutya :D
könnyen nevelhető nyugis kutya pl a skót juhász vagy a törpe skót, energikusabbak de ettől függetlenül jól nevelhető kutyák pl a border collie, ausztrál juhász, gröni, malinois stb szinte minden juhász kutya könnyen tanul van mindenféle színben méretben alakban biztos akad 1 olyan ami megfelel de a csivava az chupacabra eleség :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!