Berni pásztor tulajdonságai? Nevelése? Jelleme? Szokásai?
Barátságos, nem éppen egy jó házőrző, gyerekbarát, mindig vidám. Imádja a családját, de barátokat is szívesen talál. :) Imádom a fajtát, nekem is volt egy berni keverékem (nagyobb részben berni, mert az anyukája az volt, az apja NJ) és ő volt a legbohókásabb macikutyám... :)
Nevelni viszonylag egyszerű, nagyon okos. Nem a legnagyobb mozgásigényű kutya.
Szokásai minden kutyánál változnak, az enyém például imádta a fagyit meg a szőlőt. xD Ja, és folyton úgy akart az ölemben trónolni, mintha egy kis öleb lenne. Aztán épp, hogy elfért a feneke a lábaimon. :) Nem nagyon volt tisztában a testi erejével, volt, hogy véletlenül nekiment a székemnek én meg lazán feldőltem. xD Az enyém nem volt túl apportos, inkább a rongyozós, meg az ilyen "addide" játékokat csípte. :)
Így igaz, ahogy előttem leírták. Nekem is van!
Egyre vigyázz! Csak jó tenyésztőtől vedd, mert gyakori betegség náluk a diszplázia! A 100 kutyás telepet pedig nagy ívben kerüld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!