Miért csinálja ezt? Nyíg, szomorkodik? Nem eszik?
Ha két kutya párzik és megfogannak a kicsik utána vágyik még "szexre" a lány kutya? Vagy míg tüzel folyamatosan nyíg ,szaglászik és szomorkodik a kan kutya után?Dédmamám hallani sem akar ivartalanításról úgyhogy maradt az elzárásos módszer. (80éves ne bántsa a maradisága miatt senki,soha nem fialt még egy kutyája sem )
Viszont most beszökött egy fiú kutya...de nem tudjuk megtörtént e a dolog vagy sem.Ezért lenne jó tudni hogy megy ez.Az én kutyám ivartalanított + fiú ,nem tudom lányoknál hogy mi is történik ilyenkor.
Amíg megáll a kutya, addig bármikor-bárkivel párosodhat.
Zárjad még.
Ha bement hozzá egy kan, akkor abból lehetnek kölykök. Ha nem tudod az ivartalanítást megoldani úgy hogy a mama ne tudjon róla, akkor lehet neki esemény utáni hormon injekciót adni 72 órán belül.
( Nálunk se engedte a mama hogy ivartalanítsam a kutyáját. Így akkor vittem amikor elment nyaralni két hétre. Azóta se tudja hogy már ivartalan, max annyit vett észre, hízott egy kicsit )
egyik kutya sem "vágyik a szexre".
Ezek nekik ösztönből jönnek, egyik félnek sem élvezetes, hanem inkább fájdalmas. Az elzárás jó ötlet volt, nemsokára kiderül, hogy lesznek e kiskutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!