Hogy szoktassam hogy a slaggból kijövő víz az neki nem rossz? (nem szereti annyira azt a vizet ). Mit kéne tenni h tudjak locsolósdit játszani vele?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 09:50
11/18 anonim válasza:
ennek alapján:
víziló: helyezz 1 krokodilt a vízen kívülre
kisegér: ne lavorba szoktasd hanem kanálba talán túl is éli :D
macska: amíg száraz a bajsza addig happy
kutya: vegyél 1 labrador retrievert :) azok imádják a vizet
12/18 TinciPocok válasza:
:O egyáltalán...mi az istenért akarsz "Locslósdit játszani" a vizíló...párdon kutyáddal ? :|
13/18 anonim válasza:
vagy 1 bordert az el fut előle vagy 1 kaukázusit az meg ketté harap a locsoló csöveddel 1ütt :D (L) kaukázusi (L)
14/18 TinciPocok válasza:
amugy meg a VIZÍÍlovat miért kéne vizhez szoktatni amikor elve vizben él ?:O
15/18 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat!!!
halamat h szoktassam a vízhez??:DD
2011. jún. 16. 10:37
16/18 A kérdező kommentje:
fél a víztől
2011. jún. 16. 10:38
17/18 anonim válasza:
Először ne a legnagyobb nyomásra állítsd a slagot, csak szépen lassan, napról napra! Az én kutyámat is most szoktattam hozzá, pedig már 3 éves. Először elég, ha megismerkedik a csővel, majd szépen lassan csordogáltatni belőle a vizet a kutya felé, folyamatosan, lassan nagyobb nyomásra állítani. Aztán ha már nem fél, kezdj el játszani, és ha látod, hogy fél, nyugtasd meg, adj neki egy kicsi jutalomlatot, vagy a kedvenc játékát. Hidd el, kitartó munkával, fokozatosan hozzászoktatva egyszer majd tudsz vele játszani igazán, csak ehhez az kell, hogy ő is élvezze!
18/18 anonim válasza:
az én németjuhászom is elszalad meg hunyorog mikor lelocsolom slaggal ..énis játszani akarok vele..de utálja:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!