Ha kutyasétáltatást vállalnál és önéletrajzot kérnének tőled, mit írnál bele a személyes adatokon kívül?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 06:23
1/8 anonim válasza:
A motivációt, hogy mi vezetett arra, hogy kutyát sétáltass, van-e benne gyakorlatod? meg ilyeneket...
2/8 anonim válasza:
És ne felejtsd el kiemelni, hogy nem vagy kínai!
3/8 anonim válasza:
Jézus Mária!!!
önéletrajz a kutyasétáltatáshoz???
ez valami vicc?
Erkölcsi bizonyítványt nem kérnek?
4/8 anonim válasza:
azt tudom hogy menhelyeknél csak 18 év feletti önkéntesek lehetnek
5/8 anonim válasza:
A tanulmányaid, hogy jelenleg mit csinálsz, ha van/volt kutyád, akit rendszeresen sétáltattál, akkor azt is, ha önkéntesnek mész, akkor az egyéb önkéntes munkáid.
6/8 anonim válasza:
Off, de nem vállalnék idegen kutyát. Szeretném megismerni a gazdit is, és a kutyát is jobban. Ha kölcsönös a szimpátia, és rám meri bízni a kutyát, és én is el merem vállalni, akkor meg már tök felesleges az önéletrajt.
7/8 anonim válasza:
fura, hogy sétáltatáshoz önéletrajz kell. én inkább megnézném a kutyát és a sétáltatót együtt, hogy passzolnak-e egymáshoz, és úgy döntenék. az, hogy hová jársz inkolába, tök haszontalan infó a kutyasétáltatáshoz
8/8 anonim válasza:
Kedves 07:43-as!
Nem kötekedek, csak kijavítalak. 12 éves vagyok, és már lassan egy éve önkénteskedem a Rex Komáromi Állatvédő Egyesületnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!