2 fiatal lány kutyasétáltatást vállal, szerintetek mennyit kérjenek fizetségül?
Nem hiszem,hogy sokan jelentkeznének,én legalábbis biztos nem bíznám rá a kutyáimat két vadidegenre,ráadásul gyerekekre.
Sztem max 500 Ft/alkalom,többet nemigen hiszem,hogy adnának érte,de sok is lenne többet kérni
Nem mindegy, hogy varosban vagy videken, a fovarosban, vagy kisvarosban.
Nem mindegy, hogy egy-ket orara viszik ki a kutyat, vagy esetleg egy egesz delutanra ill delelottre.
Az sem mindegy, hogy minden nap setaltatjak-e a kutyat, vagy egyszer egy heten, esetleg csak egyszeri alkalomrol van szo.
Aki allandoan igenybe veszi a szolgaltatast, attol nem lehet nagyon sok penzt lehuzni, mert akkor elege lesz.
Ha csak egy orat viszik ki a kutyat, akkor szerintem 300Ft-ot el lehet kerni. Ha egy egesz delutanra, akkor talan 500-600at.
Igazabol az lenne a legjobb, ha keresnenek olyan embereket, akik csinaltak ezt azelott es tudnak tapasztalatot mondani azzal kapcsolatban, hogy az embereknek mi az a megfelelo osszeg, amiert szivesen igenybe veszik a szolgaltatast.
En peldaul, ha a heten ket-harom alkalommal szuksegem lenne rajuk, akkor minden alkalommal hajlando lennek fizetni 300-at.
Egy nyugdijas neni viszont nem biztos, hogy ezt megengedheti maganak.
Remelem kapsz olyan valaszt, ami tapasztalatbol jon!
mindenesetre egy próbát megér. Menjetek le sétálni olyankor, amikor sokan sétáltatják a kutyákat és kérdezzétek meg a gazdákat.
Nincs abban semmi, ha két diáklány szabad a nyári szünidőben ilyet vállal. De remélem nem csak a pénzt látjátok benne, hanem szeretitek is a kutyákat.
Egyszer volt itt egy olyan kérdés, hogy valaki eltörte a lábát és fekvő gipszet kapott. És ő keresett kutyasétáltatókat.
Esetleg állatorvost meg lehet kérdezni a könnyéken.
Mondom, egy próbát megér, de aztán szívvel-lélekkel kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!