Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 fiatal lány kutyasétáltatást...

2 fiatal lány kutyasétáltatást vállal, szerintetek mennyit kérjenek fizetségül?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%

gyerekekek ez nem New York, meg London... ez Magyarország...

de kívánom, hogy valami irtó gazdag ember veletek sétáltassa a kutyáját.

2010. máj. 26. 13:40
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
őszinte leszek: max rokonok, ismerősök jelentkeznek ha nagyon beajánljátok magatokat.. más az égegyadta világon nem fog :) csak mondom...
2010. máj. 26. 17:27
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Tévedtek!! Ennek egyre nagyobb kultúrája van itthon is. Például hozzám hetente 3X jön egy lány napközben levinni a kutyámat, így nem kell munka után hazarohannom, hanem tudom intézni a dolgaimat munka után. Egyre több ember gondol a saját és a kutyája kényelmére is és igenis áldoznak rá pénzt is, mint én. Egy hónapra 10 000 Ft-ot adok a lánynak. Van elég sok ügyfele és teljesen megbízható. Igaz, nem 14 éves. Lehet a 35 kilós kutyámat (aki bár iskolázott, jólnevelt, megszocializált) nem bíznám rá a egy 14 éves kislányra.
2010. máj. 27. 11:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A kommentelő vagyok, akihez rendszeresen jár egy lány kutyasétára. Nekem is ajánlották, hogy megbízható. Egy éve jár a kutyámhoz, van kulcsa a lakáshoz, teljesen megbízok benne, eddig nem is volt semmi problémánk. A felelősség kérédéséről (válaszolva az előző hozzászólónak) annyit, hogy nem engedi el a kutyámat. Csak pórázon sétáltatja, hisz a kutyának én vagyok a gazdája, rám hallgat. Ez így is van rendjén. Maximum a zárt kutyafuttatóban engedi el, ahol a kutyám ismer mindenkit. Javaslatom, csak pórázon sétáltassa, így elég kicsi az esélye bármilyen veszélyforrásnak!!
2010. máj. 27. 11:19
 15/22 anonim ***** válasza:

Te rábíznád gyerekekre, 14 évesekre a kutyádat?

Én biztos,hogy nem. Egy 20 évesre már igen.

A gond az,hogy bár rendkívül jólnevelt kutyáim vannak,ez addig van érvényben,amíg én vagyok velük. Két tizenéves lányt körberöhögnének. És nem bíznék annyira a gyerekekben soha,hogy tudjam,biztosan van annyi eszük,hogy ne engedjék el őket.Mert ugye sose lehet tudni.

Mellesleg a kezükbe nem adnám a lakáskulcsomat sem,mondjanak akármit pl a szülők,sose lehet tudni.

Megint más egy idősebb,biztos forrásból tudottan megbízható ember.

2010. máj. 27. 12:59
 16/22 Akiteki ***** válasza:

Kortól függetlenül én senkire sem bíznám a kutyámat az utcán.

Mindig azok a dolgok szoktak tönkremenni, amit kölcsönadsz.

És mit csinálok, ha kicsúszik a kezéből a póráz és a kutya beszalad egy kocsi alá? Ha én sétáltatom, akkor tudom hogy mire hogy reagál, mikor kell figyelni.

Egyébként épp két hete történt egy ismerősömmel: elutazott külföldre és odaadta a kulcsot valakinek, aki ellátta a kutyáját. A visszaérkezése előtt két nappal kirabolták a lakást. Hm....

2010. máj. 29. 00:21
 17/22 A kérdező kommentje:

....

1.EZ ROMÁNIA

2.ITT ROMÁNIÁBAN 14 ÉVESEN Van felelösség tudatunk

3.VAN,ÉS VOLT KUTYÁNK ..

4.ÉRTÜNK A KUTUÁKKHOZ

5. AZ ÁLLATORVOSSAL IS BESZÉLNI FOGUNK ,HOGY MEGNYUGTASSUNK TITEKET

6.SENKIT SEM AKARUNK KIRABOLNI S HA ANNYIRA FÉLTIK A LAKAST AKOR MINDEN SZOBAT ZARJANAK BE CSAK AZ ELOSZOBAT HAGYJAK NEKUNK S A KUTYAT...

ÉN SEM AKAROK OLYAN EMBERNEK KUTYAT SETELTATNI AKI NEM BIZIK MEG BENNEM....

2010. máj. 29. 10:48
 18/22 Akiteki ***** válasza:
24%
Nem kicsit hülye vagy.
2010. máj. 29. 11:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Romániában nagy a szegénység, ott nem hiszem hogy kutyasétáltatásért fognak nektek fizetni. amúgymeg nem kell csak azért beszélni az állatorvossal hogy megnyugtass "minket". lásd be. hiába hiszed hogy van felelősségtudatot, lenne olyan szitu amikor nem tudnád hogy mit kell csinálni. Minden kutya más. Nem lehet ezt csak úgy betanulni, mint egy számítógépet. Szerintem csak akkor vállaljatok kutyasétáltatást ha elég érettek vagytok rá.
2010. jún. 4. 20:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Amúgy az írásodból észre lehet venni, hogy lehet hogy 14 éves vagy, de még így is gyerekesebb vagy a korodnál
2010. jún. 4. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!