2 fiatal lány kutyasétáltatást vállal, szerintetek mennyit kérjenek fizetségül?
gyerekekek ez nem New York, meg London... ez Magyarország...
de kívánom, hogy valami irtó gazdag ember veletek sétáltassa a kutyáját.
Te rábíznád gyerekekre, 14 évesekre a kutyádat?
Én biztos,hogy nem. Egy 20 évesre már igen.
A gond az,hogy bár rendkívül jólnevelt kutyáim vannak,ez addig van érvényben,amíg én vagyok velük. Két tizenéves lányt körberöhögnének. És nem bíznék annyira a gyerekekben soha,hogy tudjam,biztosan van annyi eszük,hogy ne engedjék el őket.Mert ugye sose lehet tudni.
Mellesleg a kezükbe nem adnám a lakáskulcsomat sem,mondjanak akármit pl a szülők,sose lehet tudni.
Megint más egy idősebb,biztos forrásból tudottan megbízható ember.
Kortól függetlenül én senkire sem bíznám a kutyámat az utcán.
Mindig azok a dolgok szoktak tönkremenni, amit kölcsönadsz.
És mit csinálok, ha kicsúszik a kezéből a póráz és a kutya beszalad egy kocsi alá? Ha én sétáltatom, akkor tudom hogy mire hogy reagál, mikor kell figyelni.
Egyébként épp két hete történt egy ismerősömmel: elutazott külföldre és odaadta a kulcsot valakinek, aki ellátta a kutyáját. A visszaérkezése előtt két nappal kirabolták a lakást. Hm....
....
1.EZ ROMÁNIA
2.ITT ROMÁNIÁBAN 14 ÉVESEN Van felelösség tudatunk
3.VAN,ÉS VOLT KUTYÁNK ..
4.ÉRTÜNK A KUTUÁKKHOZ
5. AZ ÁLLATORVOSSAL IS BESZÉLNI FOGUNK ,HOGY MEGNYUGTASSUNK TITEKET
6.SENKIT SEM AKARUNK KIRABOLNI S HA ANNYIRA FÉLTIK A LAKAST AKOR MINDEN SZOBAT ZARJANAK BE CSAK AZ ELOSZOBAT HAGYJAK NEKUNK S A KUTYAT...
ÉN SEM AKAROK OLYAN EMBERNEK KUTYAT SETELTATNI AKI NEM BIZIK MEG BENNEM....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!